loov

 
Ända sen lördag eftermiddag har jag tagit lov på riktigt och de senaste dagarna har jag njutit av att göra ingenting och veta att det är okej haha. Jag har solat på altanen, spelat spel på Ipaden och bakat gaffelkakor, wonderful! haha
Min kropp och knopp är trött och sliten efter att ha tränat 5 dagar i rad inklusive lägret, så jag behöver verkligen vila upp mig totallt nu vilket jag har gjort.
 
Idag fick det dock vara nog med vila så jag, mamma och Hanna begav oss till köpis för en shopping dag och lunch på IKEA.
Trotts dålig ekonomi såhär i slutet av månaden köpte jag lite tights, ett par jeans-shorts, en BH och nya vår/höst skor. Jag är särskillt nöjd med skorna, vinröda söta kängor, jag älskar verkligen röda skor!
På eftermiddagen sen har jag gjort massa nödvändiga saker samtidigt som jag was procastrinating att plugga till mitt seminarie nästan vecka haha.
 
Imorn har jag inga planer och kommer troligen inte göra nåt speciellt heller om ingen hör av sig dvs eller jag kanske hör av mig you'll never know.