Behöver klätterbara väggar

Rastlöshet äter mig levande, när jag varken jobbar eller har träningar börjar jag seriöst krypa på väggarna. Hur gör folk som är helt sysslolösa? jag skulle bli galen.
 
Så förutom många avsnitt av Luke Cage och Iron Fist på Netflix och flera nivåer av ett spel med en gris som rymmer från fängelset så har jag faktiskt fått lite ordentliga saker gjorda också haha. Det blev vändor till gymmet, jag har gått nån långpromenad med mamma och så var jag igår in och fick hjälp med mina ansökningsmonologer av min gamla teaterlärare. Det börjar närma sig mer och mer tills det är dags att åka ner till Skåne igen så det är guld värt att kunna få feedback redan nu så jag vet hur jag ska jobba vidare.
 
Nu sitter jag och äter lite choklad och vindruvor efter en egenkomponerad "spakväll" för mig själv bara skrubba, duscha, fixa med naglar, tvätta håret, lägga en ansiktsmask osv. Ibland är det bara så behövligt att få pyssla om sig själv lite grann så här i slutet av veckan så nu känner jag mig hel och ren igen inför helgen.