Hemmadag och 23 kronor i enkronor (igår, idag)

 
 
 
 
(Klicka för att läsa onsdagens inlägg om vad jag tyckte om den nya superman filmen)
 
Igår:
Jag hade inte lust med nåt annat än att bara vara hemma igår, det var bara jag hemma nästan hela tiden dessutom så jag spenderade dagen med att spela piano, sjunga och kolla på Harry Potter And The Chamber Of Secrets.
 
 
På kvällen sen åkte jag med pappa och tränade samma tid som vuxengruppen istället för med barnen. Jag körde dock själv mest och tränade bakåtsruvar vilket gick ganska bra, jag klarade 2st fina och en perfekt men sen gav jag mig jag är inte tillräckligt säker på dem för att våga mig på några fler och ja vad är det man brukar säga 3 är en trend.
Jag körde ben och armstyrka sen på slutet innan det bar av hem igen. Väl hemma åt jag och fixade mig klar inför kvällen sen gick jag och la näsan i den tredje Harry Potter boken haha.
 

 
Idag:
Jag vaknde runt elva tiden och fick ett sms av Moa som frågade om jag vela ses en stund på stan så jag klev upp, fixade mig och cyklade in. Jag hade 23kr i enkronor att röra mig på så det fick bli en billig fika haha. Vi gick en stund på stan och pratade och Moa shoppade som det inte fanns nån morgondag haha. 
 
Runt tre sen skulle hon till frissan så vi skilldes åt och jag kilade upp till biblioteket för att hämta ut en bok jag reserverat nämligen torka aldrig tårar utan handskar del 2. Jag åkte inte hem sen utan till mormor där Hanna redan var, vi fikade glass och pratade med henne en stund.
 
Väl hemma sen satt jag igång och damsög övervåningen och när jag var klar kunde jag äntligen sätta mig och fortsätta läsa Harry..... Jag läste ut boken.... 532 sidor på samanlagt (med igårkväll och idag) ca 7 timmar det är nästan 1½ sida i minuten... gosh I'm turning crazy...
Iallafall hehe så har jag spenderat resten av kvällen med att är choklad och umgås med familjen.
 
Imorn ska jag packa och på söndag bär det av mot Cardiff, Gosh!