Flera butiker, flera jobbpass och hela huvudet fullt med skor

Ännu en vecka har flugit förbi och jag kan inte hjälpa att känna mig lite dagvill. Det är som att min hjärna vill räkna dagarna jag börjar jobba kl 12 som två dagar och samtidigt så känns det som att den här veckan var superkort och inte hade nån helg..? Ja ni fattar att det blir rörigt haha. Inget blev egentligen som jag planerat denna veckan heller vilket i det stora hela dock var rätt positivt iallafall jobbmässigt.
 
I måndags var jag ledig från jobb och jag gjorde väl egentligen inte så mycket utan var mest hemma, tränade lite, städade och sånt. Ska jag vara ärlig så minns jag knappt haha. På tisdagen sen hade jag mitt första jobbpass på DinSko i Ringen. Eftersom jag är anställd som extra så kan jag nämligen bli utlånad till butiker som behöver folk. Det mesta är ju samma i alla butiker med kassasystemet och allt sånt men det blir såklart att lära sig liten nya rutiner och ett nytt lager och såklart även ett helt annat sortiment ute i butiken. Men allt gick toppenbra och jag jobbade med två supertrevliga tjejer som också sommarjobbar, en var till och med från Gävle, snacka om att världen är liten ibland. De behövde fortsatt hjälp resten av veckan också så jag jobbade även onsdag och torsdag. Det känns bra att verkligen få in lite mer rutiner och träning på alla kundmöten och säljandet, jag blir mer och mer trygg för varje pass. På fredagen sen var jag tillbaka på Nilsons på Drottninggatan så då var det bara att ställa tillbaka hjärnan igen till alla rutinerna där. Hur som helst så gick allt bra, det var lite små ruscher med folk men mestadels lugnt. Jag fick jobba med flera jag inte jobbat med innan men också chans att stå en hel del själv nere på Nilsons vilket också bara var bra så jag får skapa mina egna rutiner i hur jag hanterar allt även när det blir lite stressigt. 
 
Det var en trött Emelie som åkte hem sen, trött i huvudet och trött i fötterna efter en jobbvecka med mycket intryck. Det blev alltså en lugn fredagskväll för min del. Gårdagen var även den lugn, jag var äntligen lite ledig så jag passade på att kika lite på AG herrarnas kval i OS och cyklade sen till Flaten för ligga och läsa i solen och bada lite. En väldigt härlig eftermiddag! jag är så tacksam att ha så pass nära till en fin badsjö.
 
Idag var det jobb som gällde igen men inte förens på eftermiddagen så jag han kolla på det mesta av AG damernas kval i OS först. Jag var på Nilsons idag igen och det var en lugn söndag och varm, men det gick bra och det var ganska skönt att få komma in och jobba lite, jag hade ändå inget annat för mig idag och det var ett kortare och lugnt pass, perfekt för en söndag. Imorn blir det jobb igen men denna gång på DinSko, sen får vi se vad resten av veckan har att bjuda på. Mer jobb och troligtvis en hel del OS är min starkaste gissning.
 
 
Skor - sommar - sommarjobb