teater hela morgonen


onsdag idag och vi började dagen med ett lååångt teater pass i röst och scensikt karaktärsarbete.

På röst fick göra lite avslappning och andning och lite röst riktnings övningar.
På karaktärsarbetet fick vi först skriva lappar med en känd figur eller person och tejpa fast den lappen i pannan på någon annan så dom inte viste vem som stod på deras pannor, efter det skulle vi mingla runt i rummet med alla och ge och få ledtrådar så man kunse lista ut vem man var, jag var kalle anka haha det var riktigt kul.

Som andra lite mer udda uppgift skulle vi gå ner på stan och iakta en random person, typ skriva ner vad dom gjorde, vad dom hade på sig, hur dom gick, hur dom satt och så. Jag valde en typ 40-50 årig kvinna som satt och drack MER och rökte haha fantasifullt.

På lunchen vart det ett jäkla springande för mig och Mikaela som var snäll och följde med mig för att få min ledighetslapp påskriven. Från teaterhuset till stora skolan, upp för alla 6 trapporna för att kolla om min kontaktlärare var där, men det var hon inte så det var bara att gå ner för alla trappor igen, gå över till matsalen och äta för att sen springa tillbaka till stora skolan, springa upp för trapporna igen (haha) vänta på min kontaktlärare få min lapp påskriven sen ner igen, gå tillbaka till teaterhuset för att hämta böcker i skåpet och efter det tillbaka till stora skolan igen hahaha. Ja vi fick motion iallafall.

På eftermidagen hade vi matte och svenska efter gick jag ner på stan en snabbis för att sen åka hem.

Ikväll är det gympa som gäller för hela slanten, härligt med min träningsvärk haha.

jag idag (jag börjar verkligen tröttna på alla dessa spegel bilder menmen tills jag kommer på en annan lösning så får dom va kvar)