Panikartat i kollektivtrafiken, två överraskningar, blöta scenkläder och en blomstrande midsommar

Nu åskar det lite igen när jag skriver detta så vi får se om jag vågar skriva klart eller går och drar ur alla kontakter haha. Denna vecka har i alla fall bjudit på växlande väder, fyra föreställning och en midsommar så ganska fullspäckat alltså.
 
I måndags var vi lediga från föreställning så jag hade en lugn dag hemma på förmiddagen sen eftersom vi hade en ledig kväll så var vi några som passat på att gå på bio, på In the Heights. Det visade sig dock bli mer av en challenge än jag trodde det skulle bli... När jag kom hem på kvällen sen så var jag liksom som tvungen att tala ut om det hela så jag filmade denna videon haha så jag tänker vi testar nåt annorlunda med en liten storytime haha.
 
 
Om ni inte orkar kolla så är en snabb sammanfattning: signalfel i hela tunnelbanan, inga Ubers i närheten och jag som fick race:a med en Voi för att hinna till bion... Jag missade ändå bara ca en kvart av bion eftersom det är så mycket reklam men jag var verkligen i upplösningstillstånd när jag kom fram och fick tänka aktiv andning för att inte bryta ihop totalt av stress och ångestpåslag...
 
Filmen var helt fantastisk i alla fall och skör som jag var grät jag massor till filmen också haha. Jag har älskat In the Heights så länge, det är ett av mina favorit musikalsoundtracks! och jag älskar även att sjunga låtarna från det. Det var fantastiskt att äntligen få se filmversionen! den var verkligen allt som en bra musikalfilm ska vara! passa verkligen på att gå och se den nu på bio! Jag kommer nog gå och se den igen så jag får se början också haha.
 
Jag hade äntligen hämtat mig själv ordentligt igen på tisdagen haha, jag minns inte om jag gjorde nåt speciellt på förmiddagen i tisdags så troligtvis gjorde jag inte det haha men sen på eftermiddagen fick jag åka in till Park igen för veckans första föreställning. Det var lite gråmulet till en början men sken upp mot föreställningsstart och det blev en fin föreställning att starta jobbveckan med.
 
I onsdag var jag ut till Mall of Scandinavia för första gången nånsin, jag hade en arbetsintervju som vi verkligen håller tummarna för så jag passade på att vara där ute lite tidigare för att hinna kika i affärer också. Jag hittade dock inget mer än, en glödlampa så nån vidare shoppingrunda blev det inte.
 
Det skulle inte regna enligt SMHI men det verkade vädret skita i, min plan sen var nämligen att åka tillbaka till stan och kika lite där också innan jag skulle dra mig ut till Park men det ville inte riktigt vädret. Vädergudarna var dock på vår sida ändå för det slutade regna lagom till föreställningsstart. Scenen var däremot enormt blöt. Jag skojar inte när jag säger att jag kunde vrida ur mina byxor efteråt haha men det gick bra att spela ändå. Jag flög dock på moln hela eftermiddagen för ungefär en timme innan start så ringde min mobil, jag svarar och det är Amelia! 
 
Så hon frågar "vad gör du?
och jag bara "jag är på Parkteatern"
och hon bara "jag med!"
 
Så stod hon där utanför grindarna vid glasskiosken! vilket galen överraskning! Min fina saknade vän! Vi har liksom inte setts sen i augusti och inte riktigt haft tid att prata på telefon på ett tag nu också. Nämen jag blev så glad! Hon råkade bara vara här av en slump också då hon och hennes mamma varit på Skansen och sen blivit sugna på att köpa glass. Nu håller vi tummarna för att vi kan ses nåt mer i sommar också!
 
I torsdags hade jag ofrivillig musikalkonsert för mina grannar hela förmiddagen. Dvs jag som bältar musikallåtar som egentligen är för höga för mig i mitt kök samt försöker spela piano haha. En måste ju bjuda på sig själv litegrann ändå. Kvällens förställning var jag lite extra taggad på då min familj äntligen skulle få se den! det gick ju sådär förra gången i allt regn men andra gången gillt nu! Fint väder blev det dagen till ära också även scenen var torr! Jag hade ju trott att det bara var mamma och pappa som skulle komma men till min stora överraskning så var Hanna där också!! åh vi har setts sen i januari vilket är helt galet! nämen jag var så glad och överraskad! Min fina syster!!! Det tydligen bara regnar med överraskningar den här veckan massa saknade favvisar som dyker upp på Park haha.
 
I fredags var det midsommar och vi körde matinéföreställning! Regnet öste dock ner och det såg länge osäkert ut om det skulle bli nåt eller inte. Det regnade även under soundcheck dock inte lika mycket så vi bestämde oss för att köra på! Än en gång var vädergudarna på vår sida och det var nästan så att solen till och med kikade fram under föreställningens gång. Blöt blev man dock ändå så jag fick ännu en gång vrida ur byxorna efter haha men det blev en lyckad midsommarföreställning.
 
Efteråt blev det att byta om, fixa till sig lite och börja ta sig ut mot Åkersberga för kvällens midsommarfirande. Vi var ett helt gäng som skulle dit och bara själva resan bjöd på massor av skratt. Vi handlade när vi kom fram vilket sen visade sig hade gått sådär.... haha vi hade väldigt mycket potatis i alla fall men glömde detaljer som grönsaker och köttbullar.... haha det var en gäng trötta hjärnor där inne på ICA. Jag måste ändå säga att jag i alla fall köpte det jag skulle och det blev en väldigt fin fläderbål till alla potatis haha. Vi åt mat och sjöng snapsvisor, försökte ta fina midsommarbilder och spelade kubb. Nämen det var en så fin och rolig och härlig kväll! Det var den första midsommaren nånsin som jag faktiskt firar med vänner och jag är så tacksam! Jag hade så roligt! 
 
Igår mådde man... nej men alltså jag tål ju absolut ingenting nuförtiden och särskilt inte att blanda olika alkoholsorter och vi drack ju snaps haha. Jag vaknade först vid kl 5 också men lyckades somna om en stund till tack och lov. Dagen gick till återhämtning bara, jag kollade på filmen Knives out som jag tyvärr blev lite besviken på och sen på kvällen tog jag vara på kvällssolen på balkongen och satt där ute och läste, väldigt mysigt! Dagen idag har också varit lugn jag mår bättre idag men har en liten oro som jag inte lyckas skaka av mig men det hjälper att hålla sig sysselsatt.
 
Nu har vi bara 4 föreställningar kvar!? och det känns lite sorgligt. Allting måste såklart ta slut nån gång men snälla tiden ta det lite lugnare nu så jag verkligen får njuta av det som är kvar!
 
 
SMU - Stockholm - almstriden2021 - kulturhuset parkteatern - midsommar - musikal - musikalartist - sommar - teater