tillbaka till verkligheten

 
Efter en vecka med bara teater känner man sig helt totalt borta i allt annat skolarbete, gosh jag får smått panik när jag tänker på vad som ska göras...
 
 
Idag råkade jag glömma mobilen hemma... jag skäms över hur handikappad jag kännde mig utan den. Jag använder dock inte mobilen såå mycket i skolan så jag klarade mig och fick kika på datorn istället för att få naturkunskapen att gå.
 
Efter lunch slog tröttheten från helgen mig och blev liksom grädden på moset på min redan uschliga träningsvärk i ryggen som jag vaknade med imorse. Jag vela bara sova på engelskan men det fick jag ej.
På samhäll sen hade min trötthet gått över till flum istället så jag, Moa och Mimmi satt och skrattade åt allt hela lektionen haha.
Någonting som var kul på lektionen var iallafall att vi fick reda på det sammanställda resultatet från nutidskryssen vi har haft den senaste månaden, JAG HADE VUNNIT! så jag fick en gratis fika i caféet whoho!
 
Det var ingen rast eller ro efter skolan heller utan det var bara att åka på träning. vi var väldigt få eftersom alla andra är skadade stackarna! men vi körde på, på tumbling sen lite trampolin och spetspik-styrka. Träningen gick väl helt okej och var ganska rolig trotts att jag kände mig segare än ett tuggummi haha.
 
Nu blir det sängen för mig iallafall, min rygg längtar! haha