Gissa vem som är i samma stad som Lady Gaga?

Det var ett soligt men kallt Paris jag vaknade till idag och ännu en till skoldag. Vi jobbade mest med verb idag både i imperativ alltså formulera en uppmaning och fortsatte repetera futurum (tror jag det heter på svenska). Men repeterade även ordförrådet för kroppen och ansiktet och lite skriv och lyssningsövningar.
 
Efter skolan åkte jag hem och åt lunch sen bar jag mig iväg till Champs-Élysées på en eftermiddagspromenad. Så jag gick längst avenyn och sen över bron Pont alexandre III mot Invalides. Grand palais ligger där också och de var full förberedelse inför Victoria's Secret fashion show 2016 som spelas in där imorn. VS intresserar mig inte så jättemycket men jag vet att Lady Gaga ska uppträda men att se ens en glimt av nån där imorn är nog näst intill omöjligt. Jag är iallafall i samma stad som Lady Gaga och det är väl alltid något... 
 
Jag promenerade tillbaka sen och köpte några macaroons på Piere Hermé nästan längst upp vid triumfbågen och till min lycka så fick jag äntligen använda mig av bara franska när jag köpte dem! haha men efter det fick det vara nog för idag och jag åkte hem igen.
 
 
Imorn väntar skola igen så dags att sova.