Årskrönika 2017 - Fjärde kvartalet

Fjärde kvartalet - oktober, november, december
Hur mycket kan det verkligen regna? den frågan var på alla Gävlebors läppar i oktober jag trodde nästan vi skulle regna bort där ett tag. Det var en dålig gympamånad och jag drog på mig både en stukad fot och en översträck armbåge och så blev det om möjligt ännu mer kaos i hela träning situationen. Men jag fick även uppleva kraften i adrenalin när jag på torsdagstävlingen i Sigtuna gjorde illa armen på andra varvet men ändå körde tredje varvet och klarade det? haha.. Hur som helst så kändes det som jag mest bara rehabade hela oktober och gymmade så klart, för på gymmet, det är där det händer.
 
#metoo-rörelsen tog fart i oktober och aldrig har jag varit med om nåt liknande, vilken genomslagskraft och styrka kvinnor emellan och jag hoppas verkligen att den kommer göra skillnad i långa loppet. Annars så fick jag träffa Amandas lilla bebis Stella för första gången och så var jag iväg ända till Stockholm och Amerikanska ambassaden på arbetsintervju vilket var en upplevelse i sig.
 
Paris, åh vad jag saknar Paris, november var nästan konstig att spendera hemma igen och det kändes som jag pratade om Paris mest hela tiden. November fick en riktigt fin början iallafall men en tripp till Uppsala för att luncha Sushi med min fina vän Axel och så var jag sen på två halloweenfester på samma helg, en väldigt spontan och en planerad. Det fortsatte att gå framåt på gymmet med massa nya PB och bara riktigt roliga pass och jag upptäckte att jag lärt mig själv bryta upp på händer. Resten av gympan däremot var ett helvete och jag kände många gånger bara för att sluta. Bra gympa fick jag se på tv istället när SVT visade NM i truppgymnastik.
 
Vi hade två spontantisdagar hos Putte, jag umgicks en hel del med Amanda och Stella, jag och Jossan fortsatte med våra lång-luncher och jag var på "efter stoppet festligheter" i Högbo med jobbet.
 
Plötsligt var det december igen helt utan förvarning och hela månaden startade i en tävlingshelg uppe på Gavlehov. Pappa tävlade på lördagen med vuxengruppen och på söndagen tävlade jag själv och förutom en tzucka-fot på bordet gick det riktigt bra och vi tog en oväntad silvermedalj. Helgen efter gjorde jag mitt bästa antagningsprov nånsin nere i Skara så bra att jag gick vidare men nervositet är inte alltid så lätt att hantera och mer än så blev det inte och det var så jäkla tungt och skit och allt sånt. Alla mina tåg blev försenade både dit och hem, jag har aldrig varit med om sånt kaos förut. 
 
Jag var väldigt nere där ett tag men som tur var vände det på gympan lite och jag fick äntligen snurra igen en massa fullhalfer och även ett försöka på ett sträckt fullhalf också där på avslutningsträningen, tack och lov. Sen hade vi en supermysig avslutning med trupp 2 hos Aline med pizzamys. Julen började närma sig mer och mer jag och Hanna var på teatertreornas slutproduktion på Vasa och resten av tiden hade jag några få jobbpass och en tid att kolla på serier. Julen kom först med lilla julafton med kusinerna och sen julafton hemma och mellandagarna rullade på med en hel del film och serier men också med några härliga träffar med saknade vänner och så klart Stellas fina dop på årets näst sista dag. 
 
Nu är det bara nyårsafton idag kvar så lämnar vi 2017 bakom oss, det har varit upp och ner och det har gått fort precis som vanligt. En får fokusera på det positiva och ta med sig det in till det nya året. Gott nytt år!