Niger och säger att nu är det vår

Jag orkar inte hur otroligt långt det blir mellan inläggen just nu, jag tror jag saknar inspiration vilket är tråkigt egentligen då jag gillar att blogga men det händer liksom inte så mycket intressant just nu. Våren är en knasig tid för mig också för samtidigt som jag fullkomligt älskar årstiden så är min framtidsångest alltid värre på våren och mitt självförtroende lite svajigt men kämpar på och jag vill ändå tro att jag tacklar det ganska bra iallafall skillnaden från föregående är är ju iallafall att jag fortsätter jobba framåt trotts en massa skit.
 
Iallafall så har ju några dagar rullat på här, helgen bara var, vi hade träning på söndagen och sen var det ett spänt årsmöte på kvällen, diskussioner och osämja men förhoppningsvis så kanske alla dessa problem löser sig nu inom en snar framtid.
 
Ny vecka och den började med en ledig måndag med träning på kvällen, en träning som var okej i ca en timme innan det bara blev pannkaka av allt så vi inte hade några tränare och ingenting planerat att göra. En kan säga att jag var ganska så less alltså! Sen på den lilla timmen då vi faktiskt körde kämpade jag med min bakåt-teknik som seriöst snart får mig att slita mitt hår för att det går såå långsamt fram... jag vill också snurra liksom och jag blir lite smått avundsjuk på de som bara liksom "hittar" tekniken... bara att fortsätta kämpa I guess.
 
I tisdags hade jag ett jobbpass på förmiddagen sen på kvällen var jag äntligen på bio och såg Skönheten och Odjuret. Vilken nostalgitripp liksom, jag älskar den tecknade filmen så det här var som att uppleva en lite mustigare version. Det är inget för den som hoppas på nåt häftigt och nyskapande men älskar en den tecknade så kommer en att gilla denna också. Min största kritik förutom odjurets CGI ansikte är Emma Watson's sångröst som tyvärr lät alldeles för konstlad med för att vara trovärdig. Alltså tyvärr men studioinspelad sång som läggs på i efterhand blir aldrig lika bra som liveinspelade sångnummer i filmmusikaler.
 
Igår och idag har jag varit ledig igen, det var lite dåligt med jobbpass denna vecka men det är sånt en får ta när en så länge bara jobbar extra. Så de här två dagarna har sett ganska lika ut, lite pianospel, lite jobb med ansökningsmonologer, Köttfärssås och spagetti till lunch, lite slösurfande på Youtube ja typ så. Men idag så väntar träning också alldeles strax och jag hoppas jag får lite revansch från i måndags.