Samla vuxenpoäng

Idag är en sån där dag när vädret glömde bort att det egentligen är höst, näst intill vindstilla, klarblå himmel och strålande sol en väldigt fin sista september, en sista glimt av sommaren.
 
Jag jobbade eftermiddag idag så jag försökte gå upp tidigt imorse för att ta vara på förmiddagen. Det gick väl sådär om jag ska va ärlig, jag tog mig upp ur sängen men hamnade i soffan framför morgon-tv i en timme istället, men det finns visserligen en charm i det med haha.
När jag piggnat till satt jag iallafall igång och samlade vuxenpoäng genom att både betala fakturan för min språkkurs och boka flygbiljetter till Paris. Så nu är allt fixat (förutom transfern från flygplatsen men det löser jag då) och det känns så skönt.
 
Jag åkte som sagt in och jobbade sen och tack och lov var det mycket lugnare denna eftermiddag än förra jag jobbade. Visst det är kul med mycket kunder och det hade vi idag också men vissa dagar har bättre flow än andra och det märks så tydligt. Alice tittade förbi en kortis också vilket var kul så jag hann prata med henne en stund innan hon skulle vidare.
 
Imorn jobbar jag igen men denna gång dagpasset så det är bäst att komma i säng nu så fort det går, wish me luck haha.