Vecka 29: Jobb, Barbie och Stockholm i sommarkvällen

Jobb och jobb och jobb, det har varit en hel del av det nu senaste veckan men med tanke på att vädret som inte riktigt verkar hålla med om att det är mitten på juli så är det helt okej ändå.
 
Jag jobbade stängning måndag och tisdag allt flöt på och gick bra och jag börjar äntligen hitta bättre inne på vårt trånga lager. Jag är ju galen men så fort jag är inne på lagret så kliar det i fingrarna att bara gå igenom allt och organisera och städa haha. Annars så känner mig riktigt inne i jobbrutinen nu vilket är trevligt. Jag fick också agera modell i tisdags då Samsonite ville att man skickar in en bild på skyltningen av deras varor med personalen... Så då fick jag stå där i skyltfönstret med en röd resväska i famnen haha… förhoppningsvis ska detta inte användas till nåt… På onsdagen öppnande jag och det gick bra, jag hade en liten scare med varuleveransen då leveranssnubben som tydligen inte levererat till oss innan inte fattade att han skulle leverera till butikens lagerdörr då jag inte kan gå ifrån. Men det löste sig tack och lov. Sen blev det till att leverera in och fylla på ute i butiken resten av mitt pass och hjälpa kunder såklart. På torsdagen hade jag stängningspasset igen och det var inte så mycket mer med det, en ganska vanlig jobbeftermiddag.
 
Jag försöker att fylla mina lediga förmiddagar eller eftermiddagar med lite jobbletande, träning, matlagning och annat som jag behöver hinna med i livet och det går väl till mestadels okej. Förra veckan var dock väldigt tuff psykiskt så det var en utmaning att få saker gjort. För att inte bara hålla ångesten borta genom att ockupera hjärnan med ändlöst scrollande på tiktok så började jag kolla på serien Six Feet Under på HBO. Jag har sett den förut för flera år sen men såg aldrig klart så tänkte att det var på tiden att ge den en chans igen och den är så bra, den håller verkligen måttet för en serie från 2001 liksom.
 
Fredagen var min enda lediga dag förra veckan och jag passade på att ta sovmorgon och hade sen en lugn förmiddag. Till slut ryckte jag upp mig lite och körde ett lite kortare yogapass och duschade och tvättade håret sen åkte jag in till Centralen för att möta upp Axel. Vi skulle nämligen se Barbie! Först var vi och åt dock, på Bastard fick det bli eftersom man får tänka lite ekonomiskt i dessa tider men det är också enkelt och gott! Men sen till Barbie! Nämen jag har varit så taggad på den här filmen så länge och jag hade väldigt höga förhoppningar och den nådde fanemig upp till alla. Det kan vara den absolut bästa filmen jag har sett på bio på ÅR. Jag hade på riktigt ont i käken för att jag skrattade och log så mycket. Jag till och med spontan tjoade vid ett tillfälle! Jag kunde inte hålla mig. Jag vill inte spoila nåt för jag vet att det är många som inte hunnit se den än och jag vill verkligen att de ska få the full experience. Men jag älskade den och Greta Gerwig är ett Geni!
 
När bion var klar så tog vi en promenad mot söder. Jag hade inte riktigt planerat nåt för kvällen, jag tycker det är så svårt i och med att jag knappt varit nånstans själv här i stan. Vi promenerade i alla fall längs med Drottninggatan och förbi riksdagen och sen gick vi över slottsbacken och ner vid vattnet vid skeppsbron och vidare upp till slussen och Götgatan. Till slut så hamnade vi uppe vid Mosebacke och satt oss där och tog ett glas. Det var en supertrevlig kväll med långa samtal och många skratt. Vi hade klarat oss många timmar men till sist så började det ändå regna så då avslutade vi kvällen, jag följde med till TC för att vinka av Axel och sen åkte jag hem för att sova.
 
Helgen innebar jobb igen, jag hade stängning på lördagen och öppning på söndagen. Allt flöt på, det var en vanlig helg och ganska lugnt. Vecka 29 var ödesveckan på jobbet då verkligen alla ordinarie var på semester men allt gick toppen, vi sommarvikarier klarade oss hur bra som helst! Bra jobbat oss!