Slingor, fira på takbarer, jobb och rage-room

Då var vi helt plötsligt inne i augusti, och när jag skriver detta så är det bara några dagar kvar innan skolan drar igång igen, vad hände med sommaren? Jag har nog aldrig varit med om att den har gått så snabbt innan, inte ens förra sommaren gick så här snabbt. 
 
Hur som helst, förra veckan började med en fix-dag hemma, jag behövde städa, laga mat, träna, blogga, ja allt sånt som inte hunnits med när man har varit borta några dagar. Inte så spännande men sånt som ska göras också. Sen på tisdagen hade jag min efterlängtade klipp/färg tid. Det har verkligen gått över tiden med håret, en gång per år är lite i längsta laget jag kan vänta. Det var verkligen dags för en uppfräschning! Jag går som vanligt hos Tyra på Urban Hair, kan inte rekommendera henne nog, och det blev toppenbra som vanligt! Bort med det slitna och in med nya ljusa slingor. 
 
På onsdagen jobbade jag på Gallerian, jag hade stängningspass så jag hann träna lite hemma på förmiddagen. Det var en dag kan man säga, mycket att fixa med men det gör ju också att tiden går fort. Efter jobbet åkte jag sen till Mosebacke och mötte upp ett helt gäng från klassen. Nämen det var såå trevligt! vissa har man ju inte sett sen innan sommaren. Några spelade Boule och vi andra satt och pratade och catchade upp om allt som hänt sen sist. 
 
I torsdags hade det äntligen blivit dags att fixa nytt pass för min del! Mitt hade ju absolut gått ut under pandemin (som de flesta andra) och jag fick vänta nästan 3 månader på min tid men nu var det dags. Jag hade fått en tid ute i Nacka så det tog en stund att ta sig ut dit. Tidspessimist som jag är råkade jag ju också bli 30 min tidig.... haha men sen gick det rätt fort att göra själva passet, bilden blev ju "hej kom och hjälp mig" som vanligt men, men haha. När jag var klar där ute åkte jag in till stan för att möta upp Nicole som fyllde år dagen till ära! Vi började med att fika på taket på stadsteatern, sen gick vi vidare till ett annat tak nämligen TAK på Gallerian och satt där och drack drinkar, fint ska det vara! När vi kände oss klara för dagen så gick vi och handlade lite sen tog vi pendeln ut till Nicole i Handen. Vi åt pizza och gjorde fler drinkar, det var mycket trevligt! Nåt mindre trevligt var dock att det var nån som hade snott ett blombud som Nicole väntade på... nämen på riktigt vem stjäl nån annans blombukett?? Den som snott den verkar dock ha skämts för den hade lagt tillbaka dem några dagar senare men ändå...
 
I fredags ville jag bara ha en hemmadag i soffan, inga planer bara mys vilket jag också hade. Jag satt inte ens i nå linser, då vet man att jag inte tänker gå utanför lägenheten alltså haha. På eftermiddagen behövde jag göra lite mat dock och jag tänkte att potatiskrocketter är ju trevligt så det gjorde jag och när de var klara tog jag ut dem ur ugnen sen höll jag på med massa saker i köket och skulle bara lyfta på formen.... Hade jag helt glömt att den precis varit i ugnen? ja... hade jag grytvantar på mig när jag tog tag och lyfte upp den? nej... Nämen jag kastade ner den på spisen igen och slängde in händerna under vattenkranen men skadan var ju redan skedd... Jag har bränt mig förut på saker men denna gång var rejäl och det gjorde så fasligt ont! På ena handen gav den värsta smärtan med sig efter typ en halvtimme men på den andra gjorde det så ont att jag var tvungen att sitta och hålla i en inlindad kylklamp i handen resten av kvällen. Nästan 4h senare slutade det äntligen att göra ont... Nämen hur kan man var så dum... Jag hade tänkt att jag skulle ha tvättat håret på kvällen men det var ju bara att glömma så jag fick sitta i soffan med min kylklamp och se film i stället. Det fick bli Marvels Shang-Shi denna gång och den var ändå förvånansvärt okej. Alltså det mesta med Marvel känns ju massproducerat och väldigt lat nuförtiden. Manuset hade ju sina brister så att säga men den var lite rolig och underhållande så jag menar man får ta det man får.
 
På lördagen vaknade jag upp med en 1x2 cm stor blåsa på ena handen, men tack och lov så gjorde den i alla fall inte ont längre för jag skulle in och jobba. Jag jobbade både lördag och söndag, två mellanpass. Jag var på Drottninggatan denna gång vilket var nytt men det var bara trevligt. Det tar en liten stund att lära sig den nya butiken var allt finns men sen rullar det på ganska som vanligt och de jag jobbade med var supertrevliga. Annars så bjöd helgen också på ett besök på ett Rage-room med Nicole haha. Hon hade fått det i födelsedagspresent förra året och nu var det dags. Det låg ute i ett industriområde utanför Tumba så det tog en stund att ta sig dit, vi var lite fundersamma när vi hoppade av bussen mitt ute på vischan liksom haha men vi hittade dit. Väl där fick man klä på sig skyddskläder och visir sen fick vi önska lite musik och gå in i ett rum i 10 min och bara slå sönder saker. Det fanns massa olika vapen, som släggor och basebollträn sen fanns det en låda full med glasflaskor och porslin att slå sönder. Det var en spännande upplevelse och Nicole levde sitt bästa liv haha. Allt filmades också som vi fick se efteråt, vi såg så roliga ut!
 
En händelse full vecka ändå så här i slutet på sommaren.