Självstudier, en disco och en bananmusikal, + kära återseenden i Gävle - höstlovsveckan

Lovet förra veckan kom verkligen lägligt. Eller ja lov och lov, vi har ju 40h självstudie uppgifter som ska göras också... så det är ju egentligen mer än självstudie vecka än lov. Men nu när vi ändå har haft två såna innan så kände i alla fall jag mig inte lika stressad över allt.
 
Jag började med alla uppgifter ungefär samtidigt på måndagen. Jag var fortfarande rätt trött på måndagen efter den tidigare veckans bravader så jag fick ingen riktigt struktur på dagen. Så jag började helt enkelt med allt samtidigt. Höll på med en grej tills jag tappade fokus och bytte då till nåt annat och så höll det på. Saker blev gjorda men det är ingen metod jag rekommenderar haha... Tisdagen kändes lite bättre strukturerad, jag hade i alla fall en någorlunda tidsplan. På tisdagskvällen väntade sen ett publikrep, nämligen Saturday Night Fever på China. Vi var ett gäng som träffades och åt på Vapiano innan också vilket var väldigt trevligt! Själva föreställningen var en bra show, dansarna och shownumren var coola, scenografin var supersnygg men manuset föll. Jag har inte sett filmen musikalen är baserad på men det var mycket i manuset som jag ifrågasätter starkt.
 
Onsdagen såg lite samma ut som tisdagen, jag jobbade på med alla hemuppgifter hela förmiddagen och sen var det publikrep på kvällen men denna gång ute i Märsta och på föreställningen Trazan & Banane. Det tog en stund att ta sig ut dit men väl där mötte jag upp Arvid och Filip så vi kunde promenera sista biten till teatern tillsammans. Själva föreställningen var en lättsam familjeshow, kul att få se! Jag var som sagt inte riktigt rätt målgrupp haha men den var underhållande och sen var en av våra treor med i en roll och utan att vara för biased så måste jag säga att han var nog den bästa karaktären haha. På torsdagen ägnade jag halva dagen åt att hinna fixa klart med så många uppgifter jag hann med samtidigt som jag tvättade, packade och tvättade håret. En intensiv förmiddag minst sagt men jag ville få undan så mycket som möjligt innan jag tog tåget hem till Gävle på kvällen. Jag har inte varit i Gävle på nästan exakt 7 månader, det kändes välkänt men också ovant att vara tillbaka. Det var väldigt trevligt att få komma hem till mamma och pappa en stund i alla fall. 
 
fredagen åkte jag och mamma in och gick en sväng på stan. Det blev inga stora fynd men i alla fall en mysig fika på Kafé Berggren. Jag fortsatte med lite uppgifter när vi kom hem igen och sen på kvällen hade vi lite fredagsmys framför den nya filmen om Cruella De Vil. Jag var mest bara hemma på lördagen vilket bara var skönt. Sen på kvällen kom alla kusinerna med familjer för lite allahelgona firande som vi brukar ha. Det var fika sen gick vi alla upp till kyrkogården och sen tillbaka hem igen för lite chips och bubbel bland annat. Det var en supermysig kväll, det är kul att träffa släkten, det blir ju så sällan nu när jag flyttat från Gävle. Även söndagen bjöd på ett kärt återseende men denna gång av en gammal vän, nämligen Amanda! Det var nästan ett helt år sen vi sist sågs när jag var på dop för hennes yngsta så det var så kul att vi kunde ses nu. Vi hade så mycket att catcha up på. Det fick bli en fika och en liten runda på stan, väldigt mysigt! 
 
Jag tog tåget hem till Stockholm igen på söndagskvällen och det var bara att packa upp väskan och sen ladda upp inför ännu en intensiv men rolig skolvecka.
 
 
Höst - musikal - musikalartist