Sista veckan med Almarna, kära återseenden, ett stort misslyckat skepp och varma sommarkvällar

Nämen hörni vad har juni och denna starten på juli varit för nåt egentligen, dagar fyllda med så mycket roligt och jag har nog inte mått så här bra på en sommar sen jag vet inte ens.
 
Som vanligt så ligger jag nån vecka efter här på bloggen haha så vi börjar där vi slutade sist helt enkelt. Så sista föreställningsveckan på Almstriden, det kändes lite bitterljuvt och sorgligt men jag hade en hel del kompisar som skulle komma och kolla under veckan så jag var taggad. Måndagens förmiddag var inte så händelserik mer än att jag äntligen fick tid att tvätta håret haha men sen på kvällen hade jag två favoriter i publiken nämligen Axel och Sebastian! Vi hade även några lärare från skolan som var och tittade vilket var kul! man får alltid lite extra energi när man känner folk i publiken så föreställningen gick toppenbra. Det var fantastiskt att få träffa och krama om Axel och Sebastian igen också, vi har ju inte setts sen i påskas nu så det var verkligen på tiden! Efteråt tog vi även en promenad till Kungsträdgården för att kika på de riktiga almarna, det var en så fin sommarkväll!
 
På tisdagen mötte jag upp Alice på söder för lunch hon hade vägarna förbi Stockholm så passade då på att komma på föreställningen. Vi har ju heller inte träffats på jättelänge nu, så en sushi-lunch vid Medis passade toppen för att hinna catcha up lite. Sen tog jag djurgårdsfärjan över till Park. Även tisdagen bjöd på fantastiskt sommarväder så det blev en varm men lyckad föreställning i solen och jag var så glad att ha Alice där i publiken!
 
Onsdagen bjöd på moln och blåst vilket är perfekt museiväder så jag och Nicole passade på att utnyttja våra personalkort och gick på Vasamuseet. Vi hade båda varit där förut men för typ 12 år sen så det fanns mycket att se, mycket mer än vi trodde också haha. Jag hade glömt bort att det liksom är så mycket mer saker i museet och liksom inte bara själva skeppet. Det var väldigt häftigt i alla fall och jag fick nästan svindel bara av att tänka på hur folk liksom klättrade upp i märsen på segelmasterna haha. Det var en superrolig förmiddag som bjöd på så mycket skratt. Visste ni att vasaskeppet har en liten polsk trägubbe intryckt under en bänk vid toaletten på skeppet? inte vi heller men nu vet ni det haha! Vi tog oss sen in mot Östermalm igen för att äta lunch och lyckades hitta nån liten undangömd kvarterspizzeria som hade humana priser haha sen bar det av mot Djurgården igen för att förbereda inför kvällens föreställning.
 
Näst sista föreställningen! herregud så snabbt allt gått! Den gick bra i alla fall och det var nästan lite skönt att inte svettas sönder för omväxlings skull haha. Efteråt väntade lite festligheter med hela produktionen, en liten avslutningsfest med mat, bubbel och livemusik. Det var en såå rolig kväll! folk höll tal, vi dansade en massa, pratade med allt och alla, gjorde almstriden tryck på våra tröjor och jag och David levde upp till vårt gymnastrykte och gjorde flickisar över scenen haha. Vi hade verkligen kunnat hålla på och festa hela natten och vi fått haha.
 
Lite trött men glad vaknade jag sen på torsdagen och laddade upp med lite jordgubbar och mjölk innan det var dags att åka in till Park. Solen stålade och folk var glada men samtidigt lite sorgsna över att allt detta fina snart är över. Sista föreställningen blev en succé den med och vi hade vår kära balettlärare Gunilla i publiken också vilket var jättekul! Det blev ordentligt med kramkalas efteråt och vi fick chans att tacka alla för den här tiden och fick även en liten tour av parkteaterns hus och fick sätta upp polaroidbilder av oss själva på minnesväggen. Efteråt sen var vi några som satt oss och tog ett glas vid vattnet innan det var dags att åka hemåt för kvällen. Den här månaden med Almstriden har varit så underbar och jag tänkte jag ska skriva ett eget inlägg om bara den sen också men kort och gott kan jag skriva att jag är så enormt tacksam!
 
Fredagen blev en lugn dag hemma på förmiddagen, sen åkte jag in till söder för att träffa en vän jag inte har träffat på nästan 1½ år nämligen Hanna! Sommarkvällen var helt fantastisk så vi passade på att fika och dricka bubbel på ett kafé vid Nytorget så mysigt. Vi hade väldigt mycket att catcha up på då det som sagt var ett tag sen sist och då var också sist att vi bara sprang på varandra på juldagen på Interpool 2019 haha. En superfin sommarkväll!
 
Helgen sen bestod av en lugn lördag där det mesta jag fick gjort var väl att måla naglarna haha sen på söndagen dammade jag av min stackars rangliga cykel nere i källaren och cyklade till Flatenbadet utanför Skarpnäck. Det var ett såå mysigt bad! jättefin sjö med bryggor och kiosk och allt, så det var väldigt härligt att bara kunna ligga där i solen och läsa min bok och bada lite. Helgen gick även mycket till att öva stämmor inför ett gig vi hade denna vecka som jag kommer skriva om i nästa inlägg stay tuned!
 
 
 
SMU - almstriden2021 - kulturhuset parkteatern - musikal - musikalartist - sommar - teater