Varken Eiffeltorn eller Charlestonmusik men snöänglar och chokladefterrätter

2021! så var det ett nytt år igen ändå och jag försöker hålla hårt i den tanken att vi går in i detta år sakta, sakta... ingen rör nånting... I alla fall innan jag helt går in i det nya så tänkte jag skriva klart om slutet på det gamla först.
 
De tre sista dagarna på året spenderade faktiskt inte hela tiden på Netflix haha bara nästan... I tisdags var jag på en efterlängtad fika med Axel. Det var supertrevligt som vanligt! jag älskar när en skulle kunna fika en hel dag tillsammans och aldrig tröttna. Jag håller verkligen tummarna för att denna pandemi ska lägga sig snart så vi kan ses mer ofta. Årets sen två sista dagar blev en blandning av promenader i december regnet, filmer, serier och mat. Hanna och mamma gjorde snöänglar i den lilla snön som lagt sig på altanen. Jag såg filmen An Education och blev besviken... jag kollade även på nya serien Familjen Bridgerton som var lite underhållande men också påminde mig om varför jag alltid ger upp serier med svagt manus efter max en säsong. 
 
Nyårsfirandet i år bjöd varken på Eifeltorn eller Charlestonmusik utan det blev en lugn kväll hemma med mamma och pappa. Ni som känner mig eller har följt min blogg ett några år vet att jag ofta tycker nyår är en jobbig högtid. I år tror jag det tuffaste ändå var att hela tiden påminna mig själv om att jag har vänner, jag är hemma för det är en pandemi och inte för att jag är ensam och alla hatar mig i hemlighet och väljer bort mig bara de får chansen. Ibland är det verkligen party att ha min hjärna..... Hur som helst, mamma hade lagat super god mat och efter vi ätit spenderades kvällen med att först se Some Like it Hot från 1959 och sen såklart tolvslaget från Skansen. 2021 fick en lugn start minst sagt, nästa år ser jag fram emot att få dansa på Nalen igen om det blir nåt, vi håller tummarna!
 
Jag börjar verkligen bli uttråkad på jullov nu, särskilt när en nästan bara kan sitta hemma. En kommer ju till en punkt också när det inte finns så mycket mer intressant att streama längre heller. Igår hade vi i alla fall min kusin Björn med familj på besök så jag äntligen fick träffa mitt kusinbarn, Elin. Det var så mysigt och trevligt! Elin har ju hunnit fylla 1 år till och med så det var verkligen på tiden att jag fick träffa henne också. Det misstajmade alltid när jag bodde nere i Bjärnum, jag kunde ju inte ens gå på dopet. Men bättre sent än aldrig. 
 
Idag var jag och mamma in på stan en sväng och jag lyckades bl.a. fynda en halsduk och tekoppar, tekopparna var till och med på secondhand så jag fick dem jättebilligt, det gillar vi! Nu bär det nog av hem till Stockholm igen om nån dag innan jag tappar det totalt, jag längtar verkligen till skolan börjar igen så en har nåt att göra haha.