Snuvig tristess, full circle, Disney och en toppenfest

Jaha det var den veckan, det blev en skoldag och sen har jag bara varit hemma... jag klättrar literally på väggarna det är även så galet kallt där jag bor nu eller alltså för kallt för mig som helst har 23°C eller mer inomhus, jag har i denna stund tre par strumpor på mig och fryser ändå... blodcirkulation? never heard of her...
 
Så vad har jag roat mig med denna vecka full av tristess? Jo jag har försökt göra skolarbete och hänga med på det jag missar så gott det går. Jag har ju helt plötsligt väldigt mycket tid att läsa och analysera pjäsen Tre systrar som jag fått tilldelad att arbeta med på teatern. Allt vi jobbar med på teatern nu förövrigt har av en rolig slump blivit som en "full circle" grej för mig. Det är nämligen så något av det första vi jobbade med på sceniskt karaktärsarbete, i ettan på gymnasiet, när det kom till text- och karaktärsanalys var just Tjechovs Tre systrar. Vi läste pjäsen, gjorde analyser och jobbade med scener ur pjäsen på scen. Det är nästan exakt det vi jobbar med just nu också och nåt som är ännu mer sjukt är att jag blivit tilldelad att spela samma karaktär som jag gjorde då för 9 år sen. Kan det bli mer full circle? jag tror inte det haha
 
Förutom teater var jag även med på musikteorilektionen och startade upp ett nytt projekt på helklass-sången via länk haha och har övat sång själv så gott det går dvs. så fort jag blir ensam i lägenheten. Det svåra nu är att komma ikapp på dansen herre gudars skymning... Men jag får kolla noga på videon och hoppas på mirakel. Annars när jag inte ägnat mig åt skolarbete har jag målat katter på naglarna och så har det blivit väldigt mycket Disney+. Vilken timing ändå att det släpptes just denna vecka, annars hade jag nog blivit ännu mer galen... Hittills har jag hunnit se Aristocats, Svärdet i stenen, Mulan, Aladdin, Mulan 2 och i fredags såg jag äntligen Hamilton! om jag storgrät som den musikalnörd jag är? Absolut!
 
Igår tog jag en paus från allt skolarbete och det ända jag egentligen fick gjort var väl ena halvan av det här blogginlägget haha men sen på kvällen fick jag äntligen komma ur min karantän och träffa folk igen! Vi var hos Alice och firade Emmy som fyllde år förra helgen och det var verkligen en toppenkväll. Herregud vad jag har saknat klassen alltså och det värmer ens hjärta att få veta de har saknat mig med. Så mycket värme och skratt! jag är så tacksam över dessa människor! Kvällen bjöd på massa lekar, prat, skratt och sång om vartannat, som det ska vara haha.
 
Ca 4 timmars sömn fick jag inatt då min kropp börjat med nån ny grej där den tycker att det räcker med 4 timmars sömn så fort jag druckit alkohol och jag vaknar upp klarvaken hur piss jag än mår haha... Imorse mådde jag bra i alla fall och jag skulle ändå kliva upp för jag skulle ut till Bagarmossen för att möta upp mina föräldrar för första flyttlasset. Jag flyttar ju egentligen inte förens om två veckor men vi löste det så vi kunde få komma dit innan för att se lägenheten och även flytta dit lite av mina saker. Allt känns verkligen toppenbra med den nya läggan, visst den är sjukt sliten på sina ställen men lite nya tapeter och färg så ska det bli bra. Själva Bagis var väldigt fint också, mysigt liksom så jag tror jag kommer trivas bra där, jag är taggad.
 
Tröttheten från de där stackars 4 timmarna sömn slog mig sen på eftermiddagen men efter mycket om och men lyckades jag rycka upp mig och först städa sen köra dansklassen som jag egentligen ska köra på distans imorn ikväll istället sen avslutade jag med ett stretchpass som verkligen var välbehövligt. Det ska bli skönt att komma tillbaka till skolan imorn.