Vickande höfter, Tjechov på scen, spökiga bin och platt hår

Då var vi helt plötsligt framme vid sista veckan innan höstlovet, jäklar vad tiden springer iväg... har vi redan gått en halv termin på smu!
 
Hur som helst veckan började med dans på distans för att sen åka in till skolan och ha sång och röst, på sången lyssnade vi på redovisningar från de som var sjuka veckan före sen på rösten hade vi tal. Vi hade alltså fått en vecka på oss att skriva ett brandtal om valfritt ämne, jag valde att prata om åldersskillnader i film och det gick faktiskt helt okej ändå, det är bra att jag är bra på att prata och lätt blir passionerad kring saker. Det var nervöst dock men kul. Tisdagen bjöd på balett och sen jazz där vi körde massa groovy diagonaler med vickande höfter... hej och hå och kom och hjälp mig... sen avslutade med att köra korren vi dansat en sista gång. Sist på dagen efter ett 3 timmars hål hade vi teater och vi fortsatte på samma tema som förra veckan med att jobba på scen för publik och nu var nästan alla sjuklingar från veckan innan tillbaka och så även min scenpartner!
 
Onsdagen började där vi slutat dagen innan, med teater och mer nöt av Tjechov. Det börjar verkligen komma på plats nu det kändes riktigt bra och det är verkligen kul att jobba med detta. Efter hade vi gästlärare i sång så då fick vi jobba med lite impro och gehör bl.a. kul, kul. Eftermiddagen bjöd på en jazzklass med gästlärare där mitt självkänsla verkligen tackade för sig, nä det var bara jobbigt när en bara känner att en suger på allt... Jag upplever att dansen har varit tung för mig nu ett tag rent självförtroendemässigt, vi har gjort mycket som jag inte nödvändigtvis är så jättebra på så det har varit lite kämpigt. Jag försökte borsta av alla självkritik och gjorde ett stretchpass efter sen avslutades dagen med en sånglektion som ändå gick okej.
 
Ännu en snygg-torsdag blev det, den började med att repa kör och korre på ett litet festprojekt vi håller på med på en av våra sång-lektioner sen fick vi chansen att se på tvåornas duett-redovisning, väldigt kul att få se! Dagen fortsatte med musikteori och sen var det dags för oss själva att ha redovisning! Nämligen våra Tjechov-scener! Wow så kul det var, vi hade treorna i publiken och streamade även så det blev en riktigt adrenalin-boost ändå. Alla var så duktiga, jäklar vilket energiuppsving alla fick! Jag är väldigt nöjd med min och Elviras scen också det kändes toppenbra! gud så roligt det var och åh vad det märktes att jag saknat att stå på scen för en publik, vilken lycko-rush. Torsdagskvällen gick sen till att platta håret, det händer ju inte så ofta men eftersom jag har en kommande klipptid så ville jag platta det för att se hur långt det ändå blivit nu och jäklar alltså! Jag vet inte om jag nånsin haft så långt hår! så häftigt
 
Så blev det fredag och massa dans igen, vi bytte lärare på steppen och fick testa jobba på ett lite annat sätt, lite lugnare vilket passar mig bättre känner jag så varken panik eller frustrationstårar denna gång haha. Sen var det balett och så avslutade vi med en härlig jazzklass. Jag ska inte ljuga det var lite kämpigt på diagonalerna, vi jobbar verkligen jättemycket med höfter och sånt den här veckan och jag har aldrig känt mig mer som en medelålders tvåbarnspappa på charterfest haha... men jag försökte släppa på pressen och vi avslutade med en väldigt rolig korre sen till bästa Spice Girls! Bästa på hela dagen var ändå min nya t-shirt som jag spontan köpte för nån vecka sen haha precis min dåliga humor, älskar! Fredagskvällen sen bjöd på lite festligheter ute hos Gustav i Åkersberga, det var en kul kväll men kanske lite väl mycket alkohol för de flesta av oss haha.
 
På lördagen mådde jag så dåligt att det liksom inte ens var kul usch jag tycker ändå inte att jag drack så mycket men nåt måste slagit slint... fy och blä vilken hemsk dag... är det verkligen värt det om en ska må så dåligt sen jag börjar verkligen tvivla alltså... Jag hade repat mig lite till söndagen i alla fall men var fortfarande trött så det blev en lugn dag hemma.