Stressvila, sushikväll, hårfix, musslor, skrattattacker och halloweenfirande

Höstlov eller egentligen självstudievecka som vi egentligen har, massa hemuppgifter som ska göras samtidigt som en försöker hinna slappna av och vila upp sig också. Det blev stressigt minst sagt haha... Jag hade ju tänkt först att jag skulle vara så strukturerad och planera upp allt men sen mådde jag ju som jag mådde under helgen så det hände ju inte, note to self till nästa gång..
 
måndagen var Emma nere i Stockholm så då passade jag, Emma och Alex på att umgås. Först tog vi en lunchfika på söder sen en promenad ner mot Drottninggatan för att kika i lite affärer och när vi kände oss klara åkte vi och köpte sushi och tog med hem till Alex. Kvällen bjöd på Prinsessans dagbok 2, sushi och massa skratt, så mysigt! Tisdagen gick mest åt till skoluppgifter sen på onsdagen hade jag min efterlängtade klipp- och färgtid. Det var verkligen dags, mitt hår var slitet men värsta var nog ändå min utväxt. Det var ju ändå ca 10 månader sen jag fixade det sist och det har ju som sagt växt en del. Det tog en jäkla tid, jag var där i nästan 3½ timme men det blev såå fint, hon jag hade som frisör var så duktig och noggrann. Jag går på Urban Hair som verkligen kan lockigt hår, det är lite dyrt men det är värt det. Efteråt var jag och hämtade ut ett paket och jag hade väl egentligen velat kika i lite affärer men regnet stod som spön i backen så jag åkte hem istället. Torsdagen ägnade jag halva dagen helt åt skoluppgifter sen blev det att äntligen få åka hem till Gävle, vi var faktiskt hela familjen hemma denna helg vilket var mysigt. Dagen överlag var lite så där då jag drabbades av plötsligt illamående efter en av Pilatesövningarna, jag vet inte vad som hände men det gick över mot kvällen sen tack och lov.
 
Fredagen började lite annorlunda och lite jobbig men förhoppningsvis kommer det leda till nåt bra. Sen fortsatte dagen med en tur på stan med mamma och jag hittade både en ny höstkappa och ett par skor. Kul att en bor i Stockholm men shoppar ändå i Gävle... haha. På kvällen var hela familjen ut och åt på Bakfikan, jag åt musslor, precis som förra gången jag var där, vilket fortfarande var supergott! Det var en så fin kväll! så kul att umgås hela familjen. Det var ett tag sen jag skrattade så mycket också haha vi har såå dålig humor på så många plan haha. Putte var också i stan över helgen och även Axel hade vägarna förbi så vi passade på att hänga lite senare på fredagskvällen, det blev en drink på brända och sen pommes på nåt kebabställe, mycket trevligt. Lördagen bjöd på en sväng till typ alla lågprisvaruhus på förmiddagen, både Dollar, ÖoB och Rusta betade vi av sen skjutsade mamma mig till stan där jag mötte upp Alice på en fika. Supermysig och välbehövlig förmiddagsfika, vi hade som vanligt massor att prata om, alltid lika trevligt. På kvällen sen väntade lite Halloweenfestligheter hos Louise, jag sminkade mig till en trasig porslinsdocka, ganska så improviserat haha men det gick. Det var en trevlig och lite lagom fest, toppen såhär i coronatider.
 
Det var egentligen meningen att jag skulle åka hem igen på söndagen men vi möttes tyvärr av lite tråkiga besked i att lovet blev tre dagar förlängt pga. smitto ökningen i Stockholm... Jag är så less på corona nu att jag får nå fel snart... hur som helst så blev jag kvar i Gävle även under söndagen och förutom en liten kort sväng till Plantagen så blev det en riktigt slappdag med lång sovmorgon och lite film och serie tittande. Ett lugnt avslut på en stressigt vecka ändå.