Extra lov, tacos, sjunga in i väggen och en lila himmel

Miss Rona is really trying my patiens right now... kan man lugnt säga, det var ett helvete i våras men då var det ändå just det, vår! Det blev ljusare, varmare och en hade ändå hopp om nåt bättre men nu i gråaste, mörkaste, kyligaste november vet jag inte hur länge jag orkar hålla humöret uppe. Det blev som sagt en lite tråkig start på veckan med inställd skola, jag hade verkligen sett fram emot att få komma tillbaka också och börja jobba på lite nya grejer men vad gör man?
 
Jag tog tåget hem på förmiddagen i måndags, sen fick eftermiddagen gå till att göra klart det sista skolarbetet från lovet och även tvätta håret och ha lite hemmaspa så en i alla fall känner sig lite uppfräschad. I tisdags hade jag bokat en övningstid i skolan på morgonen, så skönt att få vara i en danssal igen! Jag både dansade och sjöng och det kändes riktigt bra alltihop faktiskt. Jag lyckades äntligen få det att lossna lite med korren som vi ska skapa, tack och lov för jag har haft lite panik över den. Sen åkte jag hem igen, lagade lite mat, städade, kollade på valprogrammet på tv4 och sånt för sen på kvällen hade jag några i klassen över på tacomys. Moraliskt korrekt i dessa tider? I don't know...? men jag tror vi alla behövde få en chans att komma ur isolationen lite och få äta gott. Det var en supertrevlig kväll! trots lite social ångest från mitt håll, herregud den är så ologisk ibland alltså här har ändå folk valt att komma hem till mig för att de vill och ändå så skriker min hjärna till mig att alla i hemlighet hatar mig... det finns noll logik i det... mitt liv i ett nötskal, hur som helst. Det tog ett tag att diska undan allt och jag var ju ändå lite nyfiken på valresultatet men gick tillslut och la mig.
 
Sista "lovdagen" blev i onsdags, jag passade på att ta sovmorgon sen hade vi zoom-möte om de nya restriktionerna i skolan. Resten av dagen satt jag mest och försökte komma ikapp med lite saker jag ville få klart nu under lovet, blogga ikapp bland annat men också öva stämmorna vi skulle lära oss under lovet sen satt jag mig och fixade och målade naglarna vilket verkligen var på tiden. 
 
Vilken lycka att få vara tillbaka i skolan igen i torsdags, lite mer avstånd och mycket mer handtvätt men vi får i alla fall vara på plats. Jag och min stackars slitna morgonröst tragglade oss igenom första lektionen där vi övade våra körlåtar, bl.a. den vi haft som läxa under lovet. Vi fick förövrigt stå utspridda i rummet och sjunga in i väggen för att vara extra coronasäkert, lite absurt men det är såna tider... Sen hade vi balett där lektionen gick till att gå igenom några av pilatesövningarna två och två för att räta ut lite frågetecken och sånt som uppkommit över lovet. Efter lunchen och en liten håltimme var det musikteori och nu kan jag allt om liten 7 och maj7 ackord, intressant och lite förvirrande men spännande. Jag gillar verkligen musikteorin, den känns som jag lär mig massor och helt utan press. Det är nog en av de få lektionerna där jag inte har prestationsångest. Sen avslutade vi dagen med att kicka igång Shakespeare projektet på teatern, det känns som det kommer bli kul! jag gillar ändå Shakespeare.
 
Fredagen blev en bra dans fredag, steppen gick bättre än förväntat ändå jag behöver öva massor men det kändes inte helt panik i alla fall haha. Sen på baletten gick vi igenom vår nya stång. Vi har jobbat med stången innan lovet också såklart men mycket mer grundtekniskt så det känns kul att gå vidare nu särskilt eftersom jag känner att jag har blivit så mycket starkare och har så mycket mer kontroll. Efteråt var det lunch men lunchen gick även den i danstema då jag och Emmy försökte lära David att twerka haha... vi har verkligen aldrig en tråkig stund på smu när min klass är i farten haha. Sista lektionen var jazz, dock utan lärare men vi gick igenom lite diagonaler och jag passade även på att stretcha ordentligt. Fredagen bjöd dock inte bara på dans utan även fantastiskt väder varmt och med en underbar solnedgång, jag passade till och med på att gå hela vägen till slussen istället för att ta tunnelbanan, det var så härligt! Jag hade sen en lugn fredagskväll hemma.
 
Nu till helgen har jag lyckats komma ikapp med min attgöra-lista som jag har haft ett tag, vi hade även lite myskväll framför Så mycket bättre hos Alice igår, väldigt trevligt. Idag har jag facetimeat med min saknade Amelia typ halva dagen haha i alla fall 3½ timme, vi hade en del att catcha up på haha sen har jag mest tagit det lugnt och kollat på The Crown. Nu är jag riktigt taggad på att komma tillbaka till skolan igen ordentligt imorn, så mycket kul som står framför oss!