Varannandagsshema, katt, valborg och typ en tiktok korre

Det fina vädret försvann lika fort som det kom och vi var tillbaka i lite mer normala temperaturer för årstiden när vi gick in i denna sista april vecka i skolan. Det är nu det verkligen börjar slå en hur sjukt fort tiden har gått och hur lite tid det är kvar vilket man helst inte vill behöva tänka på... hela jag har gått runt i nån slags melankoli känsla hela veckan, särskilt de dagar när jag inte har så många lektioner. Jag tror att det ligger i att pga den hela månaden av distansstudier vi hade så känns det som att tiden stått stilla, som om vi liksom tappat en månad av livet och att det egentligen borde vara april nu och inte redan maj... om det makear sense.
 
Hur som helst, den här veckan gick lite i varannan dag tema, varannan dag heldag i skolan och varannan dag inte en enda lektion, det är lite svårt att få in rutiner alltså. I måndags var det en stel och öm Emelie som tog sig ann danslektionen på morgonen men det gick faktiskt okej ändå. Vi fick ut korren till One vision från We will rock you igen eller alltså vi som gick markis förra året dansade ju den då. kul att se hur mycket som sitter i muskelminnet men lite tråkigt också för jag hade verkligen velat lära mig nåt helt nytt. Dagen rullade på med drama och Shakespeare vår nya dramalärare är aningen rivig så det blev att damma av de gamla Shakespearekunskaperna från gymnasiet. Vi körde även dance mania alltså vårt dansprojekt vilket ändå ligger i helt okej bra fas och sen mer Shakespeare och det vanliga övandet efter skolan.
 
I tisdags hade jag bara självstudier men fick inget gjort och höll på att bli halvt tokig av att vara hemma så jag lyckades boka en sångsal så jag iallafall kunde åka in och öva en stund och träffa lite folk. Sen på kvällen tog jag och Amelia en välbehövlig kvällsprommis och lyckades även bli vän med en katt på vägen. Onsdagen däremot bjöd på lektioner igen, Shakespeare-rep, dans och körsång utomhus eftersom vi annars inte får öva allihopa i gruppen samtidigt... svinkallt men det funkade. 
 
Om ni fattat det här varannandagsmönstret så kan ni nog gissa hur torsdagen såg ut... jag hade en enda lektion.. stepp kl 17.45 i 30 min det var det haha men jag passade på att åka in och öva lite sång också innan. Och vi fick testa på river-dance på steppen så det var så värt det! I torsdags var det ju även valborg så kvällen bjöd på fest. Vi var först hos mig och drack vin, pratade och spelade spel sen tog vi oss vidare till bygdegården och samlades med klassen. Det var en rätt lugn fest, vi var av nån anledning ganska få och många gick hem tidigt men det var ändå en rolig kväll! jag och Samuel stod bl.a. och sjöng karaoke till En evighet av Carola och Hero av Charlotte Perelli underbart!
 
Fredagen spenderades med pizza och Best i Test hemma hos Amelia och gårdagen med att bara för kul lära sig korren till Never had a Friend like me från nya Aladdin filmen som trendar på tiktok. Jag och Elin fick ett infall i tisdags att vi måste lära oss den så sagt och gjort! åh herregud vilken korre det var ett jäkla träningspass men också fantastiskt kul och det gick ändå helt okej för jag menar den är ju svår och galet snabb. Sen på kvällen igår så hade vi Harry Potter mys hos Jasse. Idag har jag ont typ överallt från igår haha och har spenderat dagen med att städa, tvätta och såklart öva.