Showfilmning och musikalbal

Som vanligt så har det gått en månad sen sist och som vanligt så är mitt mående inte helt på topp men jag antar att vi kommer till det lite senare i nåt inlägg.
 
Efter vår självstudievecka hade vi knappt 3 veckor kvar på skolan även fast det fortfarande kändes som vi tappat bort typ en hel månad (vilket vi typ gjort). Iallafall så fick vi det glada beskedet att vi faktiskt skulle få filma vårshowen så det var bara att börja repa allt igen under veckan som kom. Mycket satt kvar, jag tror ändå alla bara hade gått och väntat på att vi faktiskt skulle få köra showen igen så därför hade hjärnan inte sorterat bort allt än tack och lov men självklart så fanns det ju även en hel del som behövde fräschas upp igen. Vi körde rep och genomdrag, det var lite som att tiden stått stilla och som vi var tillbaka i showperioden igen, väldigt kul! 
 
Förutom show så bjöd denna veckan även på den traditionsenliga balen som vår fina balkommitté fixat ihop till klassen på Bygdegården. Alla klädde upp sig till tänderna verkligen, jäklar vad fina alla var! Det började med mingel och övergick sen till trerättersmiddag med tillhörande underhållning och klassens-utdelning (jag blev klassens Wikipedia haha). Sen möblerades det om till dansgolv för resten av kvällen. Det var en underbart rolig kväll! jag är så glad och tacksam att vi ändå kunde få ha en bal världsläget till trots. 
 
På torsdagen, alltså dagen efter balen skulle vi motvilligt köra ett till genomdrag av showen på vårt eget initiativ haha det var det kanske segaste och mest omotiverade genomdraget jag varit med om herregud folk mådde skit haha. Till fredagen hann iallafall alla piggna till någorlunda så det blev ändå en riktigt bra film av showen. Jag är kanske inte helt nöjd, skräll, haha men sen så råkade jag även göra en Lill Lindfors under Just Arrived och tappa min kjol mitt i numret.... haha blir kul att se på film sen haha... hur som helst så är jag bara tacksam att vi fick få den filmad, det betyder så mycket att kunna ha nåt att kolla tillbaka på även fast mycket av våran vår här blev stulen ifrån oss. Att få chansen att spela Heather Chandler har varit en galen utmaning men också så sjukt kul och givande, den är nog min favoritroll jag har spelat och jag är så glad att jag fick göra den igen. Efter en intensiv vecka blev helgen sen lugn förutom lite festhäng hos Anna på fredagskvällen.