Jullovet, nyår i 20-talet glitter och hej nytt decennium!

Bloggen hamnar som vanligt i sista prioritering det är så det får bli för att det alltid är så mycket annat nuförtiden iallafall men den har ju dock 10 års jubileum i år så måtte jag försöka hålla i det en tag till iallafall.
 
Senaste gången jag skrev var på annandagen och herregud vad det hänt saker sen dess. Dagen efter annandagen, på fredagen var jag bjuden på en spelkväll hos Louise, det var jättetrevligt. Jag lyckades även vinna på munchkin, nåt spel som var alldeles för komplicerat för att jag ens skulle orka engagera mig haha.. men de andra tabbade sig så jag vann...? haha så kan det gå. På lördagen sen var vi ute och åt italienskt med familjen väldigt gott!
 
 
 
Nyår
 
Årets sista dagar gick och vips så var det nyår! Jag klev upp tidigt och tog tåget till Stockholm jag skulle nämligen möta upp Jossan. Det roliga och lite sjuka var dock också att när jag klev av tåget på centralen lyckades springa på inte bara 2 utan 3 gamla kompisar från gymnasiet snacka om sammanträffande haha. Iallafall så mötte jag upp Jossan och vi gick runt och kikade i lite affärer innan vi hamnade några timmar inne på Vete-katten för en kombinerad lunch/fika, en såå mysig förmiddag!
 
Jag gick sen till hotellet för att checka in och börja fixa mig inför kvällen, det var ju ändå en hel del med hår och smink att fixa med. Jag hade förövrigt ett jättefint hotellrum särskilt badrummet, jag älskade badrummet så fint! haha. Louise och Emil kom lite senare och när jag var klar med allt gick jag upp till dem innan vi började promenera mot Nalen. Vilken otrolig kväll det blev! det var fullt med folk där och alla i fantastiska utstyrslar vissa mer extrema än andra. Det var god mat och tillhörande dinner-show med burlesk. Vi delade bord tillsammans med 5 gubbar utklädda i safarikostymer haha jätteknasiga men roliga bordsgrannar ändå. När middagen var klar fick alla förflytta sig till ett annat rum där det spelades swingmusik och även var liveframträdanden innan en kunde gå in till det stora dansgolvet när alla bord och stolar var bortflyttade. Det var två till Burleskshower under kvällen och annars massa dans till gammaldags musik, man dansade verkligen till fötterna värkte men då var det bara att smita ner till stumfilms bion i källaren och lägga upp fötterna en stund så orkade man ett tag till. Vi var kvar till nästan kl 3 innan vi gick hemåt efter en snabb visit på max. Jag hade så kul! det var verkligen ett toppenbra nyår! och jag skulle verkligen kunna tänka mig att göra detta igen. Morgonen efter kunde man sen njuta av hotellfrukost innan det var dags att ta tåget till Gävle igen.
 
Jullovet fortsatte sen att rulla på, på vissa dagar gjorde jag inget andra dagar rensade jag i min låda med gamla skolgrejer nere i källaren. Helt seriöst så hittade jag till och med mitt gamla bänkpapper från lågstadiet där i vi har verkligen sparat allt haha så det var väl dags att rensa. Jag och Hanna rensade även bland alla våra gamla barbie och bratz dockor herregud vad grejer.... men skönt nu att det är gjort så får mamma och pappa lite mer plats i källaren också. Sista fredagen på lovet var jag hos Amanda hela förmiddagen och fikade och fick träffa hennes nya bebis såå söt och så trevligt att få träffa Amanda igen! Sen på fredag eftermiddag väntade nåt spännande nämligen en klipp och färg tid. Det var verkligen dags för en förändring så nu är jag blond igen, det var en omställning först men jag är verkligen jättenöjd med resultatet!
 
Sista helgen bjöd sen på både på spåret mys med Mamma och utekväll med Putte och Sabina, en ny nail art och så avslutade jag lovet med att kolla på nya Mary Poppins filmen med mamma och pappa, ett bra avslut och jag får säga det själv.