Julbrunch, utvecklingssamtal och alternativa recept på teams

Vi skulle egentligen ha haft lektioner både i tisdags och onsdag denna vecka innan vi gick på lov på riktigt men eftersom pandemin är som den är just nu så valde skolan att vi skulle ha våra utvecklingssamtal på distans dessa återstående dagar. Lite tråkigt såklart men jag förstår verkligen och jag är bara så glad och tacksam att vi kunde göra så här istället så alla klasser fick en chans att göra sina julshower. En har fått roa sig med annat helt enkelt. I tisdags var vi några som hade en liten julbrunch hemma hos Alex. Det var så mysigt! Alex hade fixat allt från surdegsbröd, till julskinka, vegobullar, frukt och saffranspannkakor som vi dukade upp i ren insta inspo-anda på bordet. Det var så gott alltihop, jag åt säkert 5 skivor bröd haha. Vi hade ju som sagt utvecklingssamtal utspridda under dagen också så om det var så att en hade ett utvecklingssamtal så fick vi turas om att sitta i Alex garderob haha. Vi passade även på att kolla på genrepet av tvåornas julshow.
 
I onsdags tog jag en lugn morgon kollade på kvällens avsnitt av bonde söker fru haha och hade mina utvecklingssamtal för dagen sen åkte jag in till Alice. Vi var några som samlades för att beställa lite mat och kolla på treornas julshow, en till mysig kväll, den sista innan alla åker hem över jul.
 
I tosdags var jag uppe vi 7 för att tvätta... det var den enda tiden som fanns och det är ju ändå trevligt att ha lite kläder att packa när jag nu ska hem över jul. Annars så blev det inte så mycket gjort mer än att packa, tvätta håret och kika på Grinchen innan det var dags att gå och lägg sig.
 
Igår åkte jag hem till Gävle igen över julledigheten och det ska bli riktigt mysigt att få komma hem igen, äta god mat och verkligen få vila upp sig både fysiskt och psykiskt. Jag bokade ett tåg på förmiddagen igår mest för att försöka åka när det är så folktomt som möjligt men också för att slippa gå upp så tidigt haha... Det belv dock en stressig morgon ändå eftersom jag var så seg att kilva upp så jag märkte på vägen in till TC att jag glömt alla mina smycken hemma... typiskt! men, men det hade kunnat varit nåt annat mer viktigt. Tågresan gick supersmidigt och det var väldigt folktomt på tåget, jag tror inte vi var fler än typ 6 pers i hela min vagn.
 
Väl hemma hjälpte jag mamma att klä granen sen hade vi tacomys hela familjen. Efter så spenderade jag hela kvällen med att prata med Putte, Ebba och Axel på teams haha så fantastiskt roligt! jag var med i över 3 timmar, roligast var nog ändå när Ebba satt och körde recept genom google translate och sen läste upp dem. Jag skrattade så tårarna sprutade haha! Det blir så sjukt kul. "Rör grädden mer eller mindre", Avsluta med sköljmedel", "Slå Peter" hahaha. Nämen det var så kul! och så roligt också att få träffas även om det var över video. En väl spenderad fredagskväll i dessa mörka pandemi-december-dagar.