Sommarens sista veckor - bad, bubbel och den bästa helgen på besök i Örebro

Det var rätt skönt att komma hem till civilisationen igen efter två veckor i de värmländska skogarna även fast jag såklart älskar att vara där också. Tre veckor ungefär hade jag kvar av sommaren innan det var dags för nya äventyr. Första veckan blev det mycket filmtittande et gäller ju att passa på att se det man vill se när man har tillgång till alla familjens streamingtjänster så jag såg allt från The Favorite till Bohemian Rhapsody till Her. Sen mot helgen så passade äntligen mitt och Louise scheman ihop så vi var en heldag ute på bryggan i Vårvik, kallt i vattnet men annars väldigt härligt. Det blev även en utekväll på det hela där även Emil hängde med. Restaurangmat och lite drinkar på Söderhielmska bjöd kvällen på, Putte anslöt sig senare också vilket var kul så hann vi träffas vi också innan vi båda flyttar från Gävle.
 
Ca en vecka efter min hemkomst kom även mamma och pappa hem från Värmland och det var fullt i huset hemma igen. Det fortsatte bli en del filmtittande men jag var också förbi hemma hos Alice i hennes nya lägenhet och vi åt nästan upp en hel daimtårta på en enda sittning haha goals liksom. Det blev även en tripp till IKEA och Köpis med mamma för att kolla på lite grejer till flytten.
 
Men nu, nu har vi kommit fram till min bästa helg på hela denna sommar helgen då jag fick träffa några av mina favoriter som jag saknat så galet mycket hela sommaren! På morgonen på fredagen tog jag direkttåget till Örebro, Elin S skulle nämligen hämta lite flyttlådor som Amelia tagit hem åt henne från Bjärnum så när hon ändå skulle dit så passade även jag på att åka ner och väl där så anslöt sig även Elin H och Anton! Nämen alltså lyckonivån på mig den fredagen jag hade nästan ont i käkmusklerna så mycket jag skrattade och log, jag gick nog med ett konstant leende hela dagen. Vi började med en sushilunch på stan och drog sen vidare och satt oss i stadsparken, såå mycket catching-up to do. Vi gick sen vidare på lite sightseeing i Wadköping och åt glass innan det var dags att börja dra sig tillbaka till Amelia för att hjälpa Elin S att packa om och sen vinka av henne vid tåget. Efter att ha sagt hejdå till båda Elin:arna och Anton fortsatte jag och Amelia sen kvällen med pizza och bubbel på nåt litet kafé/bar/bistro-ställe haha mycket trevligt.
 
Jag sov kvar hos Amelia hela helgen så på lördagen stod en utflykt till Nora på schemat. Vi var förbi en loppis, åt på grekisk restaurang, åt den kända Nora-glassen och tog ett kvällsdopp i inte bara en utan två sjöar, vii var även en sväng ut till Amelias sommarstuga. Kvällen avslutades sen med godis framför filmen Judy. På söndagen var det dags för mig att åka hem men vi hade några timmar att slå ihjäl på förmiddagen innan mitt tåg så då passade vi på att besöka Örebro slott och gå på en utställning med film/tv-kostymer bl.a. från mitt älskade Downton Abbey. Vilken toppen helg alltså! jag är så glad att vi fick ihop det med planering och allt så den blev av och hoppas vi får chans att träffa varandra snart igen!
 
Så vips så var det bara en vecka kvar av sommaren, flyttstress och oturligt nog en comeback av min UVI från tidigare i sommar men denna gång i nån slags urinrörsinflammations-form... jag vet faktiskt inte riktigt då jag försökte få hjälp på vårdcentralen men blev sjukt dåligt bemött och dumförklarad... don't we all love that.... hur som helst så ä flyttpackning och oro en dålig kombo men det gick tillslut ändå och jag och mamma hann till och med, med en sista tur till Harnäs också sen på lördagen började mitt nya äventyr i huvudstaden.