Sång, dans och teater, cykeltrubbel och tacokvällar - andra veckan i Bjärnum

Efter första kommer andra och andra veckan som M1:a bjöd på en massa spännande. Det var första veckan med riktiga lektioner, sång, dans, drama och allt däremellan. Jag hade min första sånglektion med ny sånglärare vilket alltid är lite nervöst men Sara som jag har är verkligen jättebra! Vi startade upp en koreografi på dansen, som jag längtat! det känns verkligen bra att vara igång med dans igen. Baletten satte såklart igång också och även steppen som verkligen är sjukt kul och vi har en riktigt bra lärare i år. Vi hade henne som gästis i Markaryd i våras och hon är verkligen grym så jag är taggad på att lära mig massor det här året! Här i Bjärnum har vi även fys vilket är jobbigt men så värt att ha schemalagt och förra veckan körde vi ett pass intervallträning vilket faktiskt gick bättre än väntat med tanke på att jag inte springtränat på flera år nu p.g.a. min ljumske. På draman varvar vi mellan teater projekt och vanliga teaterlektioner med Stanislavskimetoden (vilket jag älskar! min grund är ju Stanislavski det var så vi jobbade i gymnasiet). Teaterprojektet är att vi i grupper om 10 ska skapa en hel teaterpjäs från grunden, det är inte det lättaste men jag har fått en bra grupp som jobbar bra tillsammans så det känns bra, vi är på god väg. 
 
Nåt mindre kul förra veckan var att jag var med om en cykelolycka där jag krockade med en kvinna i en tunnel. Det gick bra för mig men kvinnan slog sig i fallet och det var inte det lättaste att förstå varandra heller när hon inte kunde svenska men som tur var så löste det sig då en annan kurdisk kvinna kom dit och kunde hjälpa och även Anna från klassen som tack och lov gick förbi och kvinnan verkade ändå okej till slut.
 
Kvällarna innehöll allt från dansträning till bad och så hade jag, Emma, Alex och Johanna lite tacomys hemma hos henne samt temys hos Anna och så kan vi ha spontan bokat en resa till Köpenhamn till helgen hos Hugo.