Jag kan springa!? manusskrivning och dansparty på tre hammare - fjärde veckan i Bjärnum

Efter helgen i Danmark var det bara tillbaka till vardagen på direkten sen när vi gick in på vår tredje vecka här i Bjärnum. Öva, öva, öva var namnet men det är ju det är som charmen med att plugga sånt här också. Jag hade sånglektion igen men lite längre denna gång, vi har fått en varsin svensk låt att sjunga som ska redovisas v.38 så det var den vi jobbade på, det känns som jag kommer kunna få mycket hjälp med min bält detta år så det känns kul jag är ju mest bekväm där även fast jag borde jobba på annat också såklart men just nu jobbar jag iallafall på att vara avspänd och sjunga mjukt med mycket känsla. Vi har ju även två olika körlektioner, mickteknik och röst & tal när det kommer till sång ämnena. När det kommer till körlektionerna är jag såå tacksam över året på S&M jag hade varit så lost annars stämmor är ju inte riktigt min grej och vi har ett aningen snabbare körtempo på utlärningen här i Bjärnum så det känns bra att ha övat upp sig lite iallafall. På micktekniken var det inte min tur att sjunga utan bara lyssna på mina talangfulla klassisar och det gjorde mig verkligen taggad att få sjunga jag också.
 
Dansen har rullat på som vanligt och tack och lov var stukningen jag drog på mig i Köpenhamn inte så illa så jag har kunnat vara med som vanligt med lite smärta bara men det är jag ju van med så haha. Jazz, balett, stepp och fys också såklart. På fysen hade vi springning igen och tänk att plötsligt händer det för jag sprang hela rundan 3,6 km! och det kändes bra!? Jag har nog inte sprungit så långt sen typ 2016 p.g.a. trasiga fötter och problem med mina ljumskar. Så imponerad av mig själv och lite stolt ändå haha.
 
På draman har vi fortsatt med Stanislavski men även jobbat med den klassiska dramaturgi kurvan och på TP började vi äntligen skriva manus vilket känns bra nu är vi igång på riktigt! Ett manus även fast det bara är ett utkast är en så stor grundpelare att det känns tryggt att få det färdigt så fort det går. I fredags hade vi vår första MUKU med the one and only Lazze som är en riktigt profil i musikalkretsar här nere och bara en väldigt härlig gubbe som verkligen lever musikal och musikalhistoria. Så spännande, intressant och rolig lektion, jag älskar ju sånt här och vill bara nörda in mig ännu mer! Vi började i fredags verkligen från musikalens begynnelse och även filmens begynnelse vilket jag redan pluggat på filmvetenskapen men det visade sig behövdes fräschas upp igen hehe. Vi fick se en massa roliga riktigt gamla filmklipp och fick lära oss hur musikal uppstod, väldigt intressant. Det kommer bli riktigt lärorika och roliga fredagar här framöver.Vips så var ännu en skolvecka över och det var helg igen och vi i klassen som var kvar över helgen firade in den på bästa sätt med mat och dansparty på tre hammare.
 
Igår hade jag den första dagen på väldigt länge att bara fixa, städa och komma ikapp med saker hemma och det behövdes verkligen! nu känns det äntligen som allt i läggan har kommit på plats och det enda som saknas är möjligtvis nå tavlor till köksväggen. På kvällen sen var vi några som hängde hemma hos Elli och Karro på spelkväll/förfest utan fest. Idag har varit en lugn söndag förutom att jag på morgonen fick cykla till ICA före frukost för att köpa proppar då det tydligen blir för mycket att köra vattenkokaren och brödrosten samtidigt hehe... Iallafall så var jag i skolan några timmar och övade jazz och stepp och det blev faktiskt lite gympa också då jag kom på att det gick utmärkt att köra rondat salto på mattorna i blackboxen, snacka om adrenalinpåslag haha. Imorn går vi in på vecka 4 tiden flyger verkligen!