Första projekt, alla heter Emelie? och musikalare på fest - Första veckan i Bjärnum

Nästan tre veckor sen sist och hur ska jag ens kunna sammanfatta när så sjukt mycket har hänt, att börja M1:an har varit lite som att kliva på ett höghastighetståg på en bergochdalbaneräls haha. Så mycket nya intryck, nya grejer, nya lokaler att spendera sin tid i, 40 nya människor att lära känna + alla nya lärare och även nya projekt att sätta igång med. Jag får börja från början helt enkelt med första veckan.
 
Första veckan var väldigt mycket info och namn, herregud vad namn och alla heter nåt på E eller iallafall en fjärdedel av klassen 3 st Elin, 3 st Ellinor, 3 st Emelie och 2 st Emma. Som gjort för förvirring haha. Första veckan satt vi också igång med en första skapelse också alltså en liten teatergrej med sång, dans och teater som skulle redovisas på fredagen så det var bara att sätta igång på direkten. Jag ska vara ärlig det kändes lite kämpigt till en början, det var ju lite likt det vi gjorde i Markaryd och sen är det inte det lättaste att kastas in i kreativ process med 20 andra personer man just träffat. Hur som helst så blev det ett bra resultat tillslut ändå av båda grupperna. Sådär första veckan han vi även med att ha idol mys med hela klassen, alltså alla 40 st hemma hos Hugo, finns det hjärterum liksom. 
 
Den första helgen gick vi in på med flaggan i topp först med ett gympass på gymmet här i Bjärnum, ett helt okej gym ändå och kul att ha lite folk från klassen att träna med också även fast jag tvivlar på om jag hinner dit nåt mer under året men vi får se. Sen gjorde vi första besöket till Tre Hammare d.v.s. Bjärnums enda restaurang. Det var tacobuffé och happy hour så vi blev kvar där ett tag haha. Festen drog sen vidare hem till Alicia och där blev det allt från allsång till Defying Gravity och Lucia sånger till att dansa på borden och spela drinkspel på gräsmattan. Det var en väldigt rolig kväll med många skratt även fast min sociala ångest även gjorde sig påmind då och då, den är lite som värst i all stress att lära känna alla och få en plats i gruppen, jag är livrädd för att glömmas bort och bli "betydelselös". Det är tankar jag får jobba med hela tiden.
 
Sommaren gjorde comeback på lördagen och vi passade på att åka ner och bada i sjön. Så härlig! jag trodde verkligen sommaren redan var över efter de två veckorna vi fick i juli. Så skönt att bada och sola lite igen. Sen på kvällen hade vi bakishäng hos Anton, åt pizza och kollade på Skattkammarplaneten, trångt och varmt men mysigt. Söndagen blev till en städ och fix dag och på kvällen hade jag Emma och Johanna över på fika då jag även bakat banankaka under dagen, ett fint avslut på en intensiv första vecka i Bjärnum.