Att fria en födelsedag på danskt vis med fina vänner

Sagt och gjort på fredagen åkte vi till Köpenhamn Alex fyllde år och då passar det ju väldigt bra att festa i Danmark. Vi blev 7 st som åkte, Jag, Emma, Alex, Johanna, Elin, Hugo och Simon fast han kom lite senare än oss andra. Vi kom dit och började fixa oss på hostelet samtidigt som vi hade lite förfest med bubbel sen tog vi oss ut på stan igen för att äta innan vi gick tillbaka igen och fortsatte förfesten. Dricka bubbel och skriksjunga musikallåtar finns det nåt bättre? haha fruktansvärt roligt hade vi iallafall sen var det dags att gå ut på riktigt och vi började på Sams Karaokebar. Vi kan ha rört upp lite känslor där för karaokebarens självutnämnde stjärna som skulle sjunga typ varannan låt... haha men kul var det. Vi fortsatte sen mot nån klubb där vi drack mojitos och dansade på ett aningen tomt dansgolv vi skulle sen vidare mot nån annan klubb men fastnade på gatan och stod och pratade med två danska snubbar. En av dem hade varit gymnast så vi körde lite gympa-skills på gatan också, vi stod och pratade en bra stund tills Simon blev jättearg på gympakillen för att han hade ljugit om att han hette Jack fast han egentligen hette Sebastian eller så blev han arg för att Jack/Sebastian inte var gay men det är en tolkningsfråga haha. Hur som helst så gick vi vidare och jag snubblade i ett hål i asfalten och stukade foten... typiskt klumpigt bara... så kvällen började lida mot sitt slut så vi gick och köpte mat igen innan vi gick tillbaka till hostelet för att sova.
 
Det var minst 50°C i vårat rum under natten... herre gudars skymning så varmt det var! Jag har nog aldrig känt mig så äcklig och inte kunde man duscha heller eftersom ingen tänkt på att ta med tvål och handduk haha... Min fot gjorde ont men annars så mådde jag bra med tanke på omständigheterna som tur var hade jag med mig en linda så jag kunde linda foten. Vi packade ihop, städade och gav oss iväg in till stan igen för en liten shoppingdag men först frukost! Det var ett slitet och svettigt gäng som gick runt i Köpenhamn på lördagen, eller gick och gick... vi åkte el-sparkcyklar vilket jag glömt att nämna att vi faktiskt gjorde nästan hela helgen i Köpenhamn, det är såå kul och livsfarligt men jag gjorde ju illa mig av att bara gå på plan mark så det kanske är farligare ändå... haha. Vi tog tåget hem igen på eftermiddagen då alla var både trötta, hungriga och lite less och det har aldrig varit så skönt att få komma hem och duscha som då.
 
Det var verkligen en fantastik fin helg med fantastiskt fina människor, det känns som jag bara skrattade nästan konstant i två dagar. Det var tufft men det var värt det och värt att göra om.