Påsklov, sol och min födelsedag

Jag har knappt landad i verkligheten igen det känns mer som att jag ligger i nån slags limbo och tiden går förbi mig som att jag inte riktigt hinner med och det känns som det var år sen jag bloggade ordentligt och jag som egentligen behöver skriva av mig.
 
Vi börjar där vi slutade senast nämligen hemma i Gävle på påsklov. Det var ett oerhört behövligt lov och vilken tajming med vädret också! det känns som om nästa det ända jag gjorde var att ligga ute på altanen och steka i fem dagar men jag gjorde ju andra saker också. Jag och Jossan lunchade och fikade i vanlig ordning och det är alltid lika mysigt och välbehövligt att bara få prata av sig ordentligt om verkligen allt. Vi var ute och åt med familjen lite spontant sådär vilket var väldigt gott och mysigt, jag åt nån räkpasta som var helt underbar. Så var jag och fikade och sen även på bio med Louise. Vi såg Captain Marvel vilken är en av det första superhjältefilmerna jag har sett på flera år nu, jag är ju inget jättefan av actionfilmer för jag har så höga krav på att filmerna jag ser ska beröra på nåt sätt och det tycker jag sällan actionfilmer lyckas med men den här var riktigt bra! Det är marvels första film med en kvinnlig superhjälte i huvudrollen (det var verkligen på tiden!) den är regisserad och skriven av en kvinna också vilket verkligen märks för de undviker skadliga stereotyper den har en bra och diverse cast, den är rolig, den klarar bechdeltestet med hästlängder och det är helt enkelt en riktigt bra film! Så recommend, recommend!
 
Nåt annat som hände på lovet var ju också att jag fyllde år! Det är första gången jag är hemma och firar min födelsedag på min födelsedag på 8 år! fattar ni hur galet det är första gången på 8 år som jag inte har gympa eller nåt liknande på min födelsedag. Det blev hur som helst en väldigt lugn och mysig dag där jag och Hanna låg och solade på altanen hela förmiddagen och sen fika med släkten på eftermiddagen. Jag sakade bara mina vänner annars var allt verkligen toppen och ett fint avslut på lovet.