Hemma för sommaren

"Hur känns det att ha slutat Markaryd nu då?" eller "hur känns det att vara hemma i Gävle igen?" Oj jag kan verkligen inte svara på det än. Det känns mer som att jag bara är hemma på ett lov som vanligt även fast jag vet att jag inte ska tillbaka. Det är lite som Alex sa att man känner sig ändå klar men samtidigt så har det nog inte riktigt trillat ner att det är över.
 
På självaste nationaldagen bar vi av norrut igen och en varm och lång bilfärd hem till Gävle väntade. Det flöt på rätt bra ändå förutom att vi blev fast i kö i nästan en timme på E4 strax innan Södertälje pga en bilbrand. När vi äntligen kom hem väntade ett stort uppackning och rensnings kaos för min del. Det var saker överallt plus alla saker jag inte tog med till Markaryd utan som varit kvar i mitt rum. Det var bara att börja rensa, först bland kläder, sen bland saker och sist bland alla papper och noter. Det tog mig runt tre dagar att få någorlunda ordning på allt men å vad satisfying nu när allt är ordnat och sorterat a la Marie Kondo haha. Jag har tagit lite pauser såklart också för vädret har ju varit amazing dessa dagar så då gäller det ju att passa på. Bland annat så var jag in till Boulongern och spelade vollyboll och badade med Lousie och ett gäng kompisar till henne i lördags kväll. Sen i måndags hann jag både med ett tandläkaren, ett naprapatbesök och en sen långlunch/fika med min saknade Jossan, väldigt mysigt!
 
Jag har 12 lediga sommarlovsdagar innan jag börjar jobba, 12 dagar att hinna ikapp med allt och samtidigt bara njuta av att vara ledig. Nästa äventyr som väntar är att åka till stockholm imorn för att klippa mig, japp jag måste alltså åka nästan 20 mil för att kunna klippa mig nu när min frisör här hemma har slutat för att, att lära sig klippa lockigt hår inte ingår i frisörutbildningen i Svergie.... skulle kunna skriva en hel rant om detta men det spar vi till nån annan gång. Hur som helts så är jag jättenervös och jag litar ju egentligen inte på nån med mitt hår men samtidigt så börjar det bli dags nu. Men det blir imorgon det, nu ska jag kolla klart på Black Mirror.