Gympa sm och sällskapsspel

Efter en vecka med alldeles för få timmar sömn per natt eftersom jag tydligen har ett jätteproblem att gå och lägga mig i tid när jag börjar 7 haha... var det så otroligt tacksamt med helg och långa sovmorgonar.
 
Vädret var ju inte så mycket att hurra över samtidigt som det känns som alla söder om Gävle hade värmebölja. Men så var det ju dags för SM i truppgymnastik så jag satt ju ändå mest bänkad framför tvn så det gjorde ju inte så mycket. Det var riktigt spännande smtävlingar i år mycket snygg gympa och lite skrällar resultatmässigt vilket alltid är kul. Att motus-saltos herrar vann herrkvalet till exempel, helt galet och kul att se att det händer lite nytt på herrsidan. Sen gjorde Norrort en jättefin tävling också i damklassen som slutade med en femteplats, såå grymma de va och så kul att se allas utveckling. Gympa-abstinensen bara spritter i mig också herregud vad kul det skulle vara att få snurra lite igen! Att tänka att det nästan är ett helt år sen nu jag gjorde min sista riktigta gympaträning, sjukt!
 
På lördagskvällen var jag hembjuden till Louise för lite födelsedagshäng vi var inte så många men det blev en fin kväll med lite sällskapsspel. Annars blev det en helg för att mest ta det lugnt hemma och umgås lite med Hanna innan hon åker iväg till Vietnam i nästan en månad. Helgen går alltid så snabbt oavsätt och idag är det tillbaka på jobbet igen men tack och lov börjar jag 8 denna vecka.