Fryser

"Den här sommaren suger?" var det nån som hade tweetat för nån dag sen och en så länge kan jag bara hålla med. Vädret är ju ett ständigt aktuellt ämne på sommaren men ska jag vara ärlig så klagar jag mycket hellre på värme än kyla för det här är ju inte kul.. En vill ju ha nåt att se fram emot på sommaren särskilt när en jobbar hela tiden.. tillslut får en väl åka och bada ändå i ren protest för att det är ju ändå bara sommar en gång om året.
 
Helgen rullade på i en rätt trött takt, jag inledde helgen med att baka banankaka klockan halv tio på kvällen i fredags och sen gå och lägga mig.. partybruden nr 1 här! Jag bakar väldigt god banankaka iallafall om jag får säga det själv.
 
På lördagen var det hör och häpna solsken, kallt så in i helvetet men soligt och då blir det iallafall sommarväder på vår altan som ligger i lä så jag passade på att sola nästan hela förmiddagen och iallafall låssas att det är varmt på riktigt. På kvällen sen var jag hem till Putte, vi lagade middag tillsammans och satt sen och kikade på lite roliga youtubevideos. Gårdagen blev en ända trött massa till dag, jag hade minus på motivationskontot allt kändes verkligen otroligt jobbigt. Söndagsångest måntro eller det faktum att jag sov väldigt dåligt natten till söndagen då mitt rum inte släpper in nån luft överhuvdtaget...? men efter att ha gjort ingenting nästan hela dagen lyckades jag tillslut rycka upp mig och iallafall veckostäda lite.
 
Idag går jag in på min tredje jobbvecka och börjar 7 hela veckan kämpa! haha..