Nya projekt, snurriga diagonaler, en stretchsekt och Judy Garland

En kanske skulle kunna tro att det vore som att slå igen en dammlucka så här efter en intensiv showperiod men så funkar det inte riktigt här i Bjärnum vi har visserligen vanliga lektioner igen och det är verkligen en andningspaus att kunna åka hem och gå och lägga sig i tid på kvällarna igen men som jag skrev i förra inlägget så är det full fart med flera projekt nu plus en julshow för banken också som ska repas in. Öva duett, koreografera duett och analysera pjäsen till TP.
 
Förutom dessa projekt så ska det övas som vanligt på jazzen med både korre och diagonaler många nya och svårare diagonaler vilket jag gillar, det har även varit en del fokus på grand jeté hopp vilket är mitt favorithopp så det är kul. På baletten har Petra startat en stretchsekt 3 min spagat per ben och 3 min splitt nu jäklar alltså haha men det känns välbehövligt om den här splitten äntligen ska hända nån dag. Vi hade även stepp igen denna vecka som jag saknat det! Åh så kul det var och mycket satt ändå kvar även fast det var nästan 6 veckor sen sist.
 
Sen i fredags var det dags för muku igen med Lazze en hel dag att lära sig om legender som Judy Garland och Ethel Merman och jag bara älskar det! Judy Garland har varit en favorit för mig väldigt länge och jag har sett mycket av hennes filmer och är väl kanske lite nördig haha så det var kul att få lära sig ännu mer. På fredagskvällen sen blev jag bjuden på spel och vinkväll med några stycken hos Jasse och Natanael väldigt mysigt.
 
Igår spenderade jag halva dagen i skolan med bl.a. Hanna och dansade och stretchade så passade jag på att öva lite sång också sen blev det en ganska välbehövlig kväll hemma själv i lägenheten bara. Det var en massa saker jag behövde få gjort plus den vanliga veckostädningen och såklart att skriva ikapp bloggen. Kanske inte den roligaste av kvällar men det kändes som jag verkligen behövde den tiden att bara komma ikapp med allt och gå och lägga sig i bra tid. Så idag har jag kunnat ta en väldigt lugn söndag bara utan stress och speciella måsten mer än de vanliga övandet haha.