Vinkväll, IKEA maraton och Beatles film + lila nail art

Det är helt galet men nu är jag faktiskt inne på min sista jobbvecka för sommaren, vecka 7 av 7, tiden går tydligen rätt fort även om man inte har så roligt haha. Vi konstaterade även att det igår var hela två månader sen vi slutade i Markaryd och hur sjukt det är, på tal om sjukt så flyttar jag oxå ner till Bjärnum om knappt en vecka! Tiden och vädret dessa ständiga samtalsämnen.
 
Hur som helst en helg har också flugit förbi, första helgen i augusti. I fredags fick jag äntligen min vinkväll på en uteservering efter att ha ofrivilligt suttit hemma nästan varje fredag hela sommaren ja jag vet hur sorgligt det låter, jag är tydligen en sorglig människa när det kommer till sånt här... iallafall så var Putte äntligen i Gävle igen så vi passade på att gå ut och dricka några glas vin, väldigt trevligt.
 
På lördagsmorgonen hade jag behövt sova minst två timmar till men det gick inte för jag och Mamma skulle ut till Valbo och IKEA för att maratonshoppa inför min flytt. Vi var ute i över 6 timmar men vi fick tag i allt också så nu har jag allt utom möbler och det känns så skönt. Vi var så trötta på slutet att vi var som två fnissiga Barn när vi irrade runt och försökte komma ihåg vad det var vi skulle köpa var haha. I söndags sen fick jag äntligen min efterlängtade sovmorgon och hade sen en riktigt latsöndag hemma men jag tog iallafall tag i att måla en ny nail art, lila med konfetti design, mina naglar har verkligen blivit jättelånga nu under sommaren eftersom jag liksom mest suttit vid datorn på jobbet men vi får väl se hur länge det håller haha.
 
Igår passade jag och Pappa på att gå på Bio efter jobbet, det blev filmen Yesterday, den då alla utom en man har glömt bort The Beatles och jag blev ändå glatt överraskad den var både charmig och rolig. Gillade inte slutet dock men överlag en bra romcom och bra musik såklart.
 
Nu har jag snart bara tre dagar kvar här innan lite efterlängtad ledighet kämpa.
 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)