Flyttkaos, mello-artist och tacokväll

Då var dagen nästan här! imorn flyttar jag alltså 67 mil söder ut till Bjärnum det har fortfarande inte landat än jag vet inte riktigt om det kommer göra det heller det är ju så mycket annat runt omkring och att flyttpacka ger mig sån stress, det är galet haha.
 
Hur som helst sista helgen hemma i Gävle bjöd på fler gamla schlagerartister och en mysig tacokväll mitt i allt flyttkaos. I lördags var det ju sista kvällen på stadsfesten och Andreas Jonsson spelade i slottsparken så det var såklart ett måste för mig och Putte att gå dit, vem kan tacka nej till gamla mello-artister liksom haha så vi drog ihop ett litet gäng och åkte ner. Vi stod längst fram vid scenen och fulsjöng till gamla låtar som Sing for me och Glorious, lite cringe men kul haha.
 
Vädret var förövrigt hemskt så efter spelningen gick iallafall jag, Putte och Sebastian till nån liten pub och satte oss för att slippa undan regnet och dricka lite vin. När vi ändå satt där smidde vi lite planer inför söndagen så sagt och gjort så fick det bli en tacokväll hos Putte. Vi lagade och åt tacos och kollade på underbara Pitch Perfect och Queer Eye. En bonus var också att när vi var och handlade innan så sprang jag på min gamla barndomsbästis Emelie och hennes mamma på ICA, vi har inte setts på hur länge som helst så det var verkligen kul.
 
Dessa tre dagar denna vecka innan jag flyttar har känts allt annat än lediga även fast jag faktiskt har varit just det, ledig. Jag har börjat packa, fått stress, sett 2 avsnitt av Queer Eye, packa lite igen, fått stress igen, haft en halv hemma spa-dag, droppat allt och målat nail art istället med mera haha. I måndags var jag även in och lunchade en sista gång med Jossan innan vi båda flyttar från Gävle galet! och sen idag var jag och fikade med Amanda vilket var jättetrevligt vi ses verkligen för sällan.
 
 
Den här sommaren har haft sina ups and downs, det har varit en del ångest, ensamhet, tristess och rastlöshet som jag behövt tacklas med så på ett sätt är det ganska skönt att den är över även om sommarvädret gärna får stanna nån månad till. Det jag vill ta med mig är de något få men värdefulla kvällar och helgdagar jag har fått med mina vänner och familj. Minnen som bad på Harnäs, fika och lunch i solen, en sushi-picknick, bad i Boulongern, volleyboll, utomhusbio, 50-års kalas och tacokväll m.m. Det är dessa grejer som är värt något. Nästa sommar ska bli ett äventyr jag vet inte hur än jag vet bara att det är nåt jag behöver. Men ett äventyr i taget och först är det Bjärnum!