Santa Baby och första hel-in på trampett!

Det var såå skönt att bara jobba förmiddag idag! vi hade rätt mycket folk där ett tag också så det var verkligen skönt att få åka hem och vila där vid ett. Jag tror jag har pratat ungefär lika mycket engelska som svenska idag också, av nån anledning hade vi jättemånga engelsktalande kunder idag och jag säger bara försök att förklara vad en västerbottenpaj är på engelska till nån som aldrig träffat på en sån förut haha.
 
Iallafall jag åkte hem sen för min lunchdejt med Dr. Phil... å efter det satt jag mig och sjöng en stund med gitarren. Det är mycket jullåtar som är i huvudet på mig nu så det blev till och med en liten Insta-cover på en liten julfavorit nämligen Marilyn Monroes Santa Baby.
 
 

Santa baby 💋🎶 haha

Ett filmklipp publicerat av Emelie Berggren (@emelieeberggren) Dec 12, 2014 at 7:08 PST

 
Sen på kvällen åkte jag in på terminens sista träning i härlig kötta-anda precis som igår. Det började lite jobbigt med bollekar som uppvärmning haha... men sen fick vi hoppa trampett.
 
Jag körde många fina dubbelhalver till matta sen våldade jag runt mig på försök på dubbelsträckthalv till grop och till sist avslutade vi med att kötta hel-in för första gången. Första tappade jag bort mig på en aning haha men sen kom jag på hur jag skulle tänka och då gick det minsann. Fatta vad glad jag blir! jag har väntat typ hela terminen på att få köra det.
 
Det känns bra att fått avsluta terminen med två härliga kött-träningar. Jag ska försöka få upp lite filmer imorn på det hela också men nu måste jag verkligen sova.