Vecka 25: Svettiga roliga dansklasser, kvällsdopp, och midsommarpicknick med svanar?

Nästan i kapp nu hörrni! Bra kämpat jag!
 
Förra veckan bjöd på mycket hemmalunk men också mycket dans. Dagarna flyter som sagt ihop en del så jag kommer inte kunna vara så utförlig som jag brukar, men jag gör ett försök.
 
På måndagen kände jag att det var dags att damma av springskorna jag inte har använt på ett år. Jag har nån halvuttänkt plan att jag borde börja spinga mer eftersom det är bra med bättre kondition och ett billigt sätt att träna på, men jag ska inte ljuga, det är ingen favoritsyssla precis. Hur som helst så tog jag mig ut med planen att springa ner till Söderbysjön och vända. Jag visste inte exakt hur långt det var så jag tänkte att jag skulle springa ca 3km och sen bara gå resten av vägen hem. När jag precis nått 3km dock så började det regna och inte lite heller. Det var som att himlen öppnade sig och jag var minst 1km hemifrån. Nämen jag blev så blöt… det var som att nån hade doppat mig i sjön. Till och med mina underkläder var genomblöta, så mycket regnade det. Efter när jag hade duschat och torkat så såg jag till att fixa lite i lägenheten sen på kvällen åkte jag in till Base för att ta en dansklass på summercamp. Både springa första gången på ett år och sen dansa första gången på nästan två veckor, allt på samma dag? Ja det var kanske inte min absolut starkaste idé och det kändes i benen haha. Det var väldigt kul att få dansa i alla fall, jag tog Thereses klass. Vi körde både teknik över golvet och sen en lyrisk väldigt typisk Therese korre.
 
På tisdagen hade jag mitt återbesök på hud. Det tog knappt 10 min haha jag var typ bara in och ut ur rummet. Jag fick nya antihistamintabletter utskrivna och det var det. Jag fick frågan om jag ville börja med injektioner för mina nässelutslag och eksem men det kändes liksom lite väl drastiskt så jag valde att avvakta och se om utslagen blir bättre när jag inte går i skolan längre och min stressnivå är lägre. När jag var klar promenerade jag ner till fältöversten för att kika i lite affärer och hämta ut mitt recept innan det bar av hem igen. På kvällen sen tog jag min andra dansklass för veckan och denna gång var det Gustaf som höll i det. Jag hade egentligen inte tänkt att jag skulle dansa på tisdagen för jag hade sån träningsvärk i benen att jag på riktigt haltade haha… Men det var en hel del folk från klassen som skulle gå och då kändes det kul att åka in och dansa med dem. Det var en köttig klass, som det brukar med Gustaf men i denna värme var det brutalt haha, folk låg utslagna mellan omgångarna. Jag hade så enormt roligt dock och för en gångs skull kunde jag ta in koreografi riktigt bra och det är en härlig känsla med tanke på att jag har svårt för det. Dränkta i svett efter passade jag, Ida och Nicole på att ta ett kvällsdopp i Tanto, nämen hur trevligt!
 
På onsdagen jobbade jag igen, vilket gick bra trotts enorm träningsvärk haha. Vi hade massor med varor att packa upp och lägga in och prismärka så jag var upptagen med det mest hela passet när jag inte hjälpte kunder.
 
Torsdag förmiddag spenderade jag bara hemma och förberedde mig lite inför midsommar, färgade mina ögonbryn, epilerade benen och fixade med naglarna. Jag hade tänkt att jag skulle hunnit måla en nail art också men jag blev danssugen och åkte in och tog Gustafs klass igen på summercamp. Det var fartfyllt, köttigt och galet varmt ännu en gång men det gör inget när man har så kul. Jag är glad att jag åkte in!
 
Fredag och midsommar! Jag hade förmiddagen hemma och spenderade den med att tvätta håret och måla naglarna sen mot eftermiddagen tog jag mig ut till Bella och Lukas i Vårberg. Jag skulle nämligen fira midsommar med dem, Alva och Emmy! Vi skulle ha picknick så vi möttes först hemma hos Bella & Lukas för att förbereda all mat och sen så promenerade vi bort till Sätra Strandbad. Vi åt vegansk smörgåstårta, potatis, vegansk sill, potatis, rökt lax och massa frukt och vindruvor. Sen till efterrätt blev det jordgubbar med grädde och citrussocker. Det var så mysigt att sitta där vid strandkanten och njuta av kvällssolen. Vi spelade spel och det blev till och med ett bad sen. Efter några timmar så anslöt sig tre kompisar till Bella och vi badade nån gång till. När solen gått ner sen blev det lite kyligt att sitta ute så då gick vi tillbaka hem till Bella & Lukas och spelade Cards Against Humanity kvällen ut. En kul liten anektot som hände också var, när vi skulle till att lämna stranden så fick vi påhälsning av en väldigt nyfiken svanfamilj. De stod och kikade på oss ett bra tag innan de spatserade vidare på led över badplatsen. Jag har nog aldrig varit så nära en svan förut, fascinerande fåglar ändå och sjukt att de inte verkade vara skygga alls. Det var iallafall en väldigt trevlig midsommar, lite lagom så där. 
 
Lördagen blev bara en lugn hemma dag, jag sov ganska länge eftersom jag kommit hem så sent på natten då det inte tajmade med tunnelbanan alls. Så dagen spenderades mest med att sitta på balkongen eller kika på serier i soffan. På söndagen sen bestämde jag mig för att åka och bada på Flatenbadet igen. Jag packade lite matsäck, gick och köpte en korsordstidning, pumpade cykeln och tog med den upp så bar det av. Det var väldigt mycket folk där, men stranden är ju väldigt stor så det gör typ inte så mycket. Jag låg i alla fall där typ hela dagen och solade, löste korsord och badad om vartannat. Nu hade de även satt i badstegar så det var lite enklare att ta sig upp ur vattnet haha. Härligt att få in en stranddag även fast det såklart hade varit trevligt med sällskap dit också, får bli nästa gång!