Flyttshopping och godisdrinkar

Att få komma hem till Gävle under helgen var trotts ett fullspäckat schema en liten mini-semester jag tror det tar mer än jag förstår på mina stressnivåer att bo inneboende och hela tiden vara lite rädd för att störa även fast jag vet att jag inte gör det men, men. Det var skönt med miljöombyte och att få äta god hemlagad mat som jag inte lagat själv.
 
I lördags var jag och mamma ute på shoppingtur nästan hela dagen för att köpa grejer till flytten. Jag ser väldigt mycket fram emot den här flytten det ska bli så nice att få inreda själv och ha mina egna grejer överallt, mitt eget space. Vi var till Jysk, Mio, Ikea, Erikshjälpen ja lite överallt och jag tror faktiskt jag hittade allt som jag behövde köpa just nu. Det kommer ju tillkomma lite mer saker när vi får komma dit och mäta lite å sånt nästa helg men det känns bra nu iallafall.  Jag köpte bl.a. ett jättefint soffbord på Jysk som jag är så taggad att få använda haha. 
 
Av en lycklig slump så visade det sig att Putte också var i Gävle över helgen för att flytta det sista ur sin lägenhet så då kunde vi passa på att ses också. Först åt vi cupcakes och kollade på Beck, sen gick vi ut på Pinchos och åt efterrätt och godisdrinkar och sen en sväng vidare upp till Interpool. Söndagen sen bjöd på väldigt fint och soligt sensommar/höstväder det gäller ju att ta vara på solen när den väl är framme nu. Annars så gick söndagen mest åt till flyttpackning för min del. Jag kommer ju inte åka till Gävle nå mer innan mina föräldrar flyttar ner mina grejer till nya lägenheten så jag behövde packa i ordning allt jag ville ha med mig från mitt rum hemma och rensa lite när jag ändå var igång. Sen var det dags att ta tåget hem till Stockholm igen. 
 
Back to school igen igår denna måndag utan distans, vi började morgonen med ett Pilates och stabilitetsträningspass en riktigt racerstart på måndagsmorgonen sen hade vi jazz. Vi fick jobba med lite nya diagonaler och dansa den nya korren från i torsdags igen, roligt, roligt. Efter lunch hade vi sång i halvklass som har blivit lite av min favoritlektion jag känner mig verkligen som en tvättsvamp som suger upp exakt all sångteknik kunskap vår lärare ger till oss det är så kul att känna att man utvecklas och fattar mer och mer. Sist på dagen var röst där vi jobbade med talteknik och vad som är viktigt, det är ju väldigt kopplat med sångteknik också såklart, det var också en väldigt intressant lektion, jag har en del att jobba med där också. 
 
Sen var det slut på det roliga för mig.... jag började känna mig snuvig redan efter sista lektionen igår men trodde det berodde på damm eller nåt men icke så nu sitter jag här hemma och har min första "sjukdag" sen typ tvåan på gymnasiet för som sagt så brukar jag inte låta en lättare förkylning stoppa mig. Men det är ju andra tider nu så nu håller vi bara tummarna för att det går över snabbt så jag iallafall får komma tillbaka till skolan igen i slutet av veckan.