Dansa så fötterna blöder, sminka sig för publik och en efterlängtad inspelning

Det här en gång i veckan bloggandet verkar hålla i sig, jag skulle vilja få det till iallafall två gånger i veckan men det iallafall bättre än en gång var sjätte vecka som nere i Bjärnum haha. Jag har ändå lite mer fritid nu även fast man är så slut efter dagarna att man helst bara vill sova.
 
Så vad har hänt denna tredje vecka på smu? Först börjar vi på söndagen precis efter jag publicerade förra veckans inlägg, för efter en väldigt lugn helg hemma så bjöd söndagskvällen iallafall på en födelsedags fika för Alex på ett mysigt litet fik på söder innan det var dags att ladda om för en ny skolvecka. Måndagen började på ett tufft pilatespass på baletten för att sen kötta på en hög tempo jazzklass med gästlärare Gustaf. Högt tempo, roliga diagonaler och intensiv korre på slutet, så sjukt kul! Väldigt mycket ren dansglädje! Efter lunch var det sång och jag får bara mer och mer identitetskris över min sångröst haha men jag antar att det är bra så avslutade vi dagen med röstlektion där vi gick igenom fonationsrör.
 
Tisdag, balett igen och sen en till jazz med Gustaf lika ösigt som alltid med en ny korre, denna gång till Newsies-musik så kul! Jag dansade så jag fick blåsor under fötterna haha. Efter lunch var det teater och vi jobbade än en gång med lekar och upprepningsövningar. Sen avslutade jag dagen med att öva sång innan det var dags att dra sig hemåt. Onsdagar är vår ända dag då vi inte har dans, dagen bjöd istället på lite körsång på morgonen sen teater där vi jobbade med objektsövningar så jag sminkade mig och satte upp håret för publik, mycket realism och mycket skådespel utan att skådespela väldigt spännande. Efter lunch hade vi musikteori vilket var mest ett kunskapstest för att kolla nivå på oss och så avslutade jag dagen med en sånglektion som gick okej, fortfarande lite rörigt i huvudet men det går åt rätt håll.
 
Torsdagen började med sång där vi inte sjöng haha vi jobbade mer med hållning och utstrålning och fick en väldigt fri uppgift inför nästa vecka. Sen var det balett där vi faktiskt började nosa lite på stångövningar efter veckor med bara stabilitet/pilatesträning kul men svårt, jag gillar balett men typ allt på mig är överrörligt så jag har typ noll kontroll haha. Resten av dagen bestod av jazz med ordinarie lärare denna gång så lite mer back to basic och mer stabilt tempo haha och till sist teater med en till objektsövning och mer smink och hår. 
 
All dans vi inte har på onsdagar tar vi igen på fredagar då dagen bara består av dans. Vi började med stepp, sen balett och sist jazz. En är bra slut efter en sån dag alltså! men kul är det. Efter skolan tog jag och Alva en sväng till systemet sen var det bara att åka hem hinna duscha, äta, sminka och byta om innan det var dags att åka in mot stan igen för att möta upp klassen i Rålis för lite parkhäng. Det var en kul kväll men jag var inte helt på topp utan hade en del ångest. Hur som helst helgen sen har varit väldigt lugn jag har mest vilat upp mig och försökt få undan lite saker jag behövde få gjort. Vi har fått vårshowsfilmen nu i helgen också så jag har kollat lite på den och försökt att inte hata på min egen prestation allt för mycket åh men det är så svårt! Cringe, cringe, cringe och så mycket jag hade velat gjort bättre nä usch och fy haha... men nu finns den på film iallafall och jag ser iallafall cool ut som Heather ibland haha.