Silent disco redovisning, naprapatbesök, trippel-pirre och höstshow på distans

Ännu en novembervecka förbi med hårdare pandemirestriktioner och kallare väder herregud låt oss hålla modet uppe! Vi började som vanligt måndagen med ett köttigt pilates/balettstyrka pass för att sen gå vidare och ha jazz. I måndags blev det dock varken diagonaler eller koreografi för vi skulle nämligen redovisa våra egna koreografier som vi skapat under lovet. Det var väldigt nervöst usch och fy jag har haft så mycket ångest över den uppgiften då det liksom inte flöt på som jag ville men jag försökte verkligen få ner pressen på mig själv. Vi redovisade först i mindre grupper som silent disco, alltså vi dansade flera samtidigt men med hörlurar i, väldigt spännande haha sen körde även traditionellt med hög musik också för hela klassen och det gick faktiskt bra, jag var sjukt nervös innan men det gick bra, jag var nöjd och det var väldigt kul att få se alla dansa. Dagen rullande sen vidare med lektioner i sång och röst.
 
Tisdagen bjöd på balett med stång och julavslutningsrep sen jazz där vi dansade våran rock-korre för sista gången. Det var en rätt tuff lektion min självkänsla spökar verkligen med mig just nu på dansen särskilt, jag önskar verkligen att jag bara kunde dansa och njuta men mitt huvud bara skriker elakheter åt mig... usch och fy... Efter lunch har vi ett enormt hål så jag passade på att öva en massa både sång och stepp faktiskt! Det var verkligen på tiden med steppen, jag måste öva såå mycket mer om jag ska komma nån vart och inte behöva ha lätt panik varje stepplektion haha... Vi avslutade sen dagen med teater där vi lite lätt började jobba med våra Shakespeare scener. 
 
Efter skolan hade jag ett efterlängtat besök hos naprapaten för min eländiga låsning i bröstryggen. Det må vara dyrt men så sjukt värt att kunna andas och röra sig ordentligt igen. Det var en rejäl låsning och det var långt ifrån skönt hela tiden haha men förhoppningsvis så blir det bättre nu. Jag kände mig dock mörbultat nåt helt enormt dagen efter på onsdagen, hej och hå haha men det var bara att bita ihop och kravla sig till skolan. 
 
Onsdagen började med teater där vi fortsatte undersöka våra scener sen hade vi kör med julmusik så mysigt! Vi fick sjunga nån lite mer folkaktig julsång som jag i alla fall aldrig hört innan, svår att få till men väldigt kul! Jag märker ändå att jag har gjort en enorm utveckling när det kommer till körsång, det har ju inte varit min starka sida precis men det går så mycket bättre nu än bara för ett år sen. Efter lunch väntade jazz där vi fick börja lära oss en west side story korre som vi ska ha till julshowen, så galet kul! jag älskar att det är så mycket teater i dansen, det är så skönt att kunna gå in i en karaktär då kan jag släppa lite på pressen på mig själv. Efter ett litet hål sen där hag passade på att stretcha hade jag min sista lektion för dagen nämligen min sånglektion. Vi jobbade bara teknik så det var ett riktigt träningspass men det gick bra, mycket spännande utveckling som händer alltså!
 
På torsdagsmorgonen fortsatte vi vårt planeringsarbete för cell block tango projektet vi startade upp förra veckan sen hade vi balett. Efter lunch passade jag på att öva lite sång sen var det musikteori och avslutningsvis teater. Vips så var det dansfredag igen! starting off med stepp där jag för första gången kände mig lite förberedd och det var så skönt, det var en bra lektion, det är bara timestep som jag har fortsatt problem med. Sen gick vi vidare med balett med mycket fokus på julavslutningen och sist hade vi jazz med Maria, så det blev massa teknik en hel del trippel pirrar och äntligen grand jeté hopp! som jag längtat! Jag tog en lång promenad efter skolan sen landade jag i soffan när jag kom hem.
 
Jag hade planer att hinna fixa med en massa saker nu till helgen men jag har varken haft orken eller lusten till nåt, jag var verkligen helt slut efter veckan sen det kombinerat med lite novemberdepp också, det är inte lätt alltså.. Igår kväll hade jag i alla fall lite klasskompisar över för att kika på livesändningen av årets höstshow i Bjärnum. Jag tycker så synd om årets klass som inte får ha nån publik men tack och lov för livesändning så vi fick chans att se! De var såå duktiga, jäklar vilka sångare, såå kul att få se. Vi var i alla fall taggade till tusen här. Kvällen fortsatte sen med hämtmat och ännu mer Bjärnum höstshow då vi kollade på showerna från både 2018 och våran från 2019. Det var jättemysig kväll, jag är så glad att vi kunde samlas några stycken och kolla.