Ond fot, film-hummer, sångredovisning och snygg-torsdag

Okej så var var vi? jo framme vid vecka 41! Jag och min nyss stukade fot levde life hela veckan eller inte... jag gick igenom så många nivåer av less på livet att ni inte ens förstår.. När en får en skada sådär så blir ju kroppen helt ur balans så det kändes som det inte gick vägen i nåt av ämnena riktigt.
 
Dansen gick ju absolut inte... i början av veckan körde jag bara rehab eller satt på sidan sen mot slutet försökte jag tappert vara med lite men min fot sa verkligen nej och det var bara att sätta sig igen... typiskt! På teatern jobbade vi vidare med Tjechov och jag gillar det här sättet vi jobbar på. Vi får tid att jobba individuellt i paren med text och sånt och sen får vi några minuter med vår teaterlärare att testa saker på golvet och ta regi för att få igång tankeverksamheten. Det är både kul och utmanande. Sången betydde som vanligt teknik för hela slanten och fortsatt kämpande med poplåten. På onsdagen den här veckan fick vi även turen att se treornas Norén-redovisning så kul! jag var väldigt imponerad jäklar så bra de var, det var nog första gången jag faktiskt uppskattat Lars Noréns material på scen. Veckan avslutades sen med sushi och film mys hemma hos Alice, vi såg den intressanta... filmen The Lobster, en upplevelse haha.
 
Efter att ha vilat foten från dans under helgen och varit noga med att linda och allt sånt var jag ändå tillbaka på banan igen på måndagen fortfarande lite skakig men inte alls lika ont i alla fall. Veckan startade igång starkt med sångredovisning av våra poplåtar, såhär i efterhand önskar jag att jag hade värmt upp mer innan eftersom jag precis hade ätit men tiden räckte inte helt till  då vi redan har så kort lunch på måndagar men hur som helst så var det bara att göra sitt bästa. Det gick okej, det var mycket jag önskar jag hade gjort bättre men nerver och sånt kom i vägen men jag säger som jag har sagt till alla jag tror det gick bättre ändå än vad jag tror att det gick.
 
Veckan fortsatte ganska vanligt, på teatern fortsatte arbetet med Tjechov men denna gång jobbade vi på scen med de andra som publik, det gav väldigt mycket faktiskt både att köra och att kolla på andra hur de blir regisserade. Tyvärr var min scenpartner sjuk denna vecka så jag fick köra med inhoppare men det gick bra det också, då fick jag liksom jobba lite hårdare också i att driva eftersom jag inte fick samma respons från min motspelare liksom. På sången fick jag nu efter vi redovisat börja jobba med en egenvald låt vi ska ha till en masterclass senare i höst, kul och spännande eftersom jag som vanligt överskattat min förmåga i att kunna bälta haha. 
 
På torsdagen den här veckan hade vi snyggtorsdag vilket betyder att vi inte hade nån dansklass vilket betyder att en kan ha vanliga kläder! Vissa gick mer all in än andra haha. Vi skulle nämligen se treornas Sondheim-redovisning på förmiddagen. De var så duktiga, såå roligt att få se Sondheim är så svårt att göra och dem gjorde det så snyggt! Efter skolan blev det en mysig kafékväll på Vete-katten igen, finns det nåt bättre kvällsaktivitet liksom! Sen var det fredag igen och vi dansade som vanligt arslet av oss innan det var dags för helg. Sen till helgen var mamma och pappa på besök med min nya tv bl.a. vilket var väldigt trevligt!