BLOGGEN 10 ÅR!

Vill ni veta nåt galet? att för exakt 10 år sen idag, den 12 maj 2010 så startade jag denna bloggen! 15 år gammal, lite quirky, obsessed med allt som hade med vampyrer att göra och Glee såklart och all min tid gick till gymnastiken. Då gick jag mina sista veckor i 8:an mitt i den hemska högstadietiden och allt jag ville var bara att nån skulle lyssna på mig, jag var trött på bilddagboken så när det var så enkelt att starta en blogg för det också var lite coolt just då så passade jag på.
 
De första inläggen är fyllda med stavfel och suddiga bilder jag hade nämligen ingen egen kamera då i början. Jag bloggade i princip varje dag om saker jag tyckte om filmer, serier, musik. Jag bloggade om mina skoldagar och jag körde med dagen outfit genom hela gymnasiet vilket är en enorm bildskatt faktiskt haha. Jag har 10 år av mitt liv sparat här på min blogg, inte exakt allt såklart för det är ju ändå en öppen blogg men ändå. Jag kan alltid gå tillbaka och se hur jag tänkte eller vad jag gjorde på ett visst datum och jag kan vinna argument mot pappa när han vägrar erkänna att han kommer ihåg fel haha.
 
Den har varit en plats att få skriva av mig, oftast om lättare saker men även tyngre och även fast jag aldrig haft eller troligtvis kommer få speciellt många läsare så älskar jag ändå att få skriva här. Jag bloggar inte alls lika mycket nu som förr, tiden måste helt enkelt prioriteras till annat och jag vet inte hur mycket jag kommer blogga i framtiden heller men det kvittar, det är min lilla tidskapsel för både dåtid och framtid. Grattis Bloggen! och tack för er som läser! (jag känner troligtvis de flesta av er Hej mamma! haha)