The world turned upside down, vad gör man nu?

Efter en energifylld premiär helg och en kompledig måndag var vi tillbaka i skolan igen för vanliga lektioner, tillbaka till det normala skulle man kunna säga... det höll i ungefär 10 timmar.... Jag hade sånglektion och även fast min röst fortfarande inte var helt 100% så gick det bra och det är faktisk galet vad jag har utvecklats under denna showperiod med hjälp av Candy Store. Det är så härligt när nåt äntligen lossnar jag menar jag kan bälta högre än jag nånsin trodde var möjligt för mig det är så galet.
Vi hade även vanliga danslektioner och fick lite nya uppvärmningar, diagonaler och ny korre. Sen resten av tiden gick åt till att leta auditionlåtar och markera noter.
 
Jag var som vanligt kvar i skolan på kvällen men det var en lite tickande känsla i luften, vi hade ju kunnat läsa om på förmiddagen att regeringen beslutat om rekommendationer på distansundervisning för gymnasiet och uppåt men på nåt sätt så gick man ändå där och tänkte att de kan ju inte stänga ner Bjärnum vi är ju redan så få här och ändå i princip isolerade i den här hålan och vi träffar ju bara varandra. Vi till och med skämtade om hur absurt det skulle vara att ha danslektion på länk och alla var tvungna att stå i sina vardagsrum här i Bjärnum well... Strax innan kl 18 så kom meddelandet och jag kunde ana vad det skulle stå redan när det plingade till i mobilen skolan är stängd, showerna är inställda och vi får inte ens vara i lokalerna från och med morgondagen. Jag vet inte ens hur en ska reagera på ett sånt meddelande jag tror vi alla var i chock bara som att alla känslor bara var med en samtidigt som det kändes helt tomt. Alla kom tillbaka till skolan och vi hade ett litet krismöte med klassen på golvet i matsalen, det var så sjukt vad händer liksom? Världen är så konstig just nu!
 
Resten av veckan var alltså inställd vad gör man nu? Onsdagen flöt förbi i nån slags dvala där jag inte fick nåt gjort förutom när jag, Hanna, Anna, Jasse och Natanael åkte och handlade på ICA. Jag tror jag fortfarande var i chock sen på kvällen hade vi bakat och hade fikakväll hos Anna och det var så välbehövligt, fika gott och bara få prata av sig. I torsdags tog jag iallafall tag i dansen och körde både balett, jazz och styrka så gott det gick hemma i läggan, jag målade även naglarna och sen på kvällen var vi till Anna igen. I fredags lyckades jag äntligen sova lite längre och passade sen på att köra balettstången och tog även en springtur i det fina vädret med en paus vid sjön. På kvällen sen hade vi bubbelmys och kollade på Bäst i test och Let's Dance hemma hos Jasse och Natanael. 
 
Igår satt jag med bloggen hela dagen och det har känts så bra att äntligen få skriva lite igen, det är så mycket i huvudet så det är skönt att få skriva ner en del. Vädret var även fantastiskt fint igår så jag Hanna, Anna och Amelia tog en promenad mitt på dagen i solen. Sen när jag kom hem passade jag på att ringa till Axel och catcha upp lite nu när vi båda har tid över. Lördagskväll men det hade lika gärna kunnat vara tisdag och efter att ha suttit med bloggen nästan hela eftermiddagen också så tog jag en paus och var hem till Emma T på vinkväll med några från klassen. Vin, skratt och djupa samtal bjöd kvällen på, väldigt trevligt!