Ovissa juni - värmebölja, serie-nostalgi och goda nyheter

I'm back pitches! den här sommaren har verkligen varit annorlunda, lugn men samtidigt en bergochdalbana iallafall känslomässigt. Bara att inte sommarjobba har varit en upplevelse i sig, men också gett mig chansen att besöka sommarställen jag inte varit på, på år och dar. Men vi börjar från där vi slutade förra gången
 
Andra halvan av juni
Jag var nyss hemflyttad från Bjärnum och jag var ett vrak, bara ett skal av mig själv som mer eller mindre tog sig igenom dagarna genom att försöka lappa ihop mig själv igen. Det kanske låter överdramatiskt, jag har ju fått mina drömmar krossade tidigare men det kändes så mycket hårdare denna gång för jag hade så mycket mer att förlora. Hur som helst, ganska direkt när jag kommit hem, dagen efter för att vara exakt tog min kusin studenten så vi var där och firade honom, tack och lov för fint väder. Vädret höll i sig och jag och Alice hade vår nu årliga sushi-picknick i Kvarnparken, lika trevligt som alltid! vi ses ju så sällan.
 
Midsommar kom och gick, juni rullade på och årets värmebölja drog in. Det var nästan 30°C varmt en hel vecka så jag och mamma passade på att spendera dagarna på Harnäs. Helt underbart men tillslut nästan för varmt för att fungera normalt. Jossan var även förbi i Gävle så vi var också en dag ute i Harnäs tyvärr höll vädret bara i sig knappt men väldigt kul att ses iallafall. Sen I slutet av juni fick jag äntligen träffa Putte igen som var i Gävle på en snabbvisit och vi hann med både lunch på stan och en utekväll på en måndag haha men det var väldigt trevligt.
 
Under denna tid passade jag även på att sträckläsa två böcker, Handmaids Tale som jag velat läsa länge och nån krigsroman om kvinnliga krigskorrespondenter, rekommenderar båda! Jag fick även ett infall om att se om alla avsnitt av Avatar: Den siste luftbändaren så sagt och gjort. Åh vad jag älskar den serien den var min favorit när det kom 2006 och den är lika bra nu! Så sjukt välgjord, fantastiska karaktärer, fortfarande aktuell och verkligen precis vad jag behövde.
 
Sista juni stod för dörren och jag kollade mina mejl innan jag klev upp på morgonen och där var det, mejlet "Grattis! Du är erbjuden en plats på Stockholms Musikalartist Utbildning ht 20" och det var som en sten föll från mitt bröst jag visste att jag var reserv och att det fanns en möjlighet att komma in men sen vet man ju aldrig som reserv det är ju olika från år till år men jag och hade gått och väntat hela månaden och uppdaterat mejlen flera gånger per dag i hopp om nån slags uppdatering och där var det tillslut. Ibland blir livet inte som en tänkt sig men det kan bli rätt bra ändå och ovissa juni fick ett väldigt bra avslut.