Sushi, badväder och en drömmig film

Förra veckan rullade på i all hast, jobb, träning och sen kom mamma och pappa hem från stugan också. Jobba, äta, träna, sova... vilket kul liv en har alltså haha så som sagt tack och lov för helgerna. Vädret var äntligen överens om att det faktistkt är sommar och helgen har ju varit riktigt fin. Redan i fredags var det fint så efter jobbet cyklade jag in till stan och mötte upp Alice för att äta sushi och vi kunde sitta ute på en filt och äta till och med, en så mysig kväll med mycket skratt och prat.
 
I lördags var det riktigt badväder för första gången på typ en månad och då gäller det att passa på. Planen var att hämta Jossan på stan och åka ut till Harnäs men hon mådde inte alls bra efter sitt träningspass så vi fick vända och se till att hon tog sig hem istället, sen åkte jag ut till Harnäs själv till Mamma och Pappa som också var där. Supervarmt i luften och 21 grader i vattnet gjorde det verkligen till en toppendag för sol och bad.
 
Jag hade inga mer planer för kvällen sen utan satt mig och såg om vackra, vackra Before Sunrise. På riktigt det är en av de finaste filmerna som jag vet, så enkel men så kloka och vackra dialoger och så mycket känslor. Jag tror på riktigt att jag pausade var 10 minut för att bara kunna processa allt, det är nästan värre andra gången jag ser den. Samtidigt så gör den mig också vemodig över den väldigt låga sannolikheten att det skulle hända en i verkligheten hur mycket man än vill det. Blir förövrigt även väldigt sugen på att resa själv med tåg genom europa.
 
 
Igår mådde Jossan bra igen tack och lov och vi tog igen den missade tiden i lördags genom att ta en långlunch/fika på stan alltid lika välbehövligt och trevligt. Sen på kvällen passade jag på att fixa och måla naglarna, jag har inte haft nån vidare inspiration alls för naglarna de senaste veckorna det händer liksom inte så mycket att ta inspiation av just nu men igår fick jag helt enkelt rycka upp mig lite och målade en enklare färg design. Jag känner ju mig alltid lite mer som mig själv med fixade naglar.
 
Idag har jag gått in på min femte jobbvecka, en av de få veckor denna sommar jag börjar 8 också så det känns som världens sovmorgon för jag är van att gå upp så tidigt annars haha. Bara tre veckor kvar av sommarjobbsperioden nu bara att kämpa på.
 
(null)
(null)
(null)