Lätt sommardepp, fika och Aladdin

Det blev inte så varmt som de sa i onsdags men ändå varmt nog för att iallafall kännas som sommar och det gäller ju att greppa i halmstrån nu det var nästan så att jag åkte och badade bara för att liksom passa på haha. Nåt bad blev det dock inte utan träning och fika istället. Efter jobbet åkte jag och tränade och det kändes som ett av mina bättre pass på länge jag har liksom inte haft den motivationen jag brukar ha men igår kunde jag ha fullt fokus på mig själv och så var det nästan inget folk på gymmet vilket var såå skönt.
 
På kvällen sen åkte jag in på stan för att kvällsfika med Louise eller ja det blev mer av en middag för min del men vi hamnade på nya, nya Waynes och satt där och fikade och pratade i några timmar en väldigt härlig sommarkväll. Det var så skönt att komma hemifrån och göra nåt för en gångs skull att ha nånting att se fram emot efter jobbet, visserligen bjöd jag hem Axel på fika i måndags eftermiddag vilket självklart var trevligt det med men ändå på ett annat sätt. Jag vill komma ut mer, göra saker.
 
Det känns som jag har kommit till den delen på sommaren som jag känner mig mest isolerad då allt ansvar att ses på nåt vis nästan bara hamnar på mig och då kommer sommardeppen som ett brev på posten. Denna sommar har jag visserligen trotts vädret en helt annorlunda situation än föregående sommrar eftersom jag har ett äventyr som väntar till hösten, ett annat liv, mitt "riktiga liv" så jag mår ändå betydligt bättre än för t.ex. två år sen tack och lov men känslan av ensamhet är tung ändå och fruktansvärt tabulagd... Den är jobbig att skriva om också eftersom jag liksom inte vill låta gnällig eller otacksam för det jag har eller låta klagande. Jag är väldigt tacksam över mina vänner här i Gävle för det har inte varit en självklarhet och det är alltid kul när man väl ses men den här situationen blir jobbig i längden och klöser enormt på min redan söndriga självkänsla. Det skulle vara så skönt att bara få en inbjudan att inte behöva alltid vara den som hör av sig, den som planerar och den som måste komma på vad man ska hitta på och därefter ha en tyst ansvar och press på att det blir bra och roligt. Det är inte alltid jag orkar, samtidigt vet jag att jag inte heller bara kan sitta och vänta på att nåt ska hända så igår t.ex. tog jag spontanbeslut att äntligen gå och se Aladdin, själv pga ja jag orkade inte jaga tag i nån att gå med.
 
Det var hur som helst ett bra beslut för den var en riktigt bra film! En väldigt snygg remake med mycket nostaligi från orginalet blandat väldigt bra med det nya. Jag gillar att Jasmin fått större power och fokus och älskade verkligen hennes powerlåt där mot slutet. Härligt med så pass mycket humor med i filmen också Will Smith passar verkligen bra som anden. Det enda negativa är nog att dansscenerna kändes uppspeedade på nåt sätt som fick allt att kännas aningen onaturligt. Väldigt värd att se!
 
Nu efter en väldigt långsam fredag på jobbet då hela fabriken verkar ha semester tar jag helg.
 
(null)
(null)