I solsken

Tack och lov för mina lediga helger att gå upp halv 6 varje vardag sliter en aning på både kroppen och psyket vem hade kunnat tro.... haha.
 
Helgen började kanske inte riktigt som jag helst hade velat men pizza och Stranger things som fredagsunderhållning funkade väl helt okej ändå även fast det inte var min orginalplan. Hur som helst så somnade jag i bra tid iallafall så jag kom upp i bra tid på lördagen. Jag tog tag i att klippa gräsmattan på förmiddagen vilket var enormt mycket jobbigare än jag planerat haha. Det var inte så lätt när jag liksom inte hade nån plan på hur jag skulle klippa när jag väl började men det blev klippt tillslut ändå, någorlunda fint haha. På eftermiddagen åkte jag in till stan och tog en långfika med Jossan, det var välbehövligt, äta kladdkaka och att bara få prata av sig ordentligt om allt mellan himmel och jord. Det gäller ju verkligen att passa på att ses nu innan hon flyttar till USA och jag till Bjärnum.
 
Söndagen sen blev till en lat dag i solen, det gäller ju att ta vara på den lilla solen vi får denna sommar och vår altan är en fantastisk plats att sola på. Så lite mer solbränd och med lite ny energi är jag tillbaka på jobbet nu igen och har snart jobbat hälften av min sommarjobbsperiod, time flies. 
  (null)