Shrek och Fiona, Tre färgglada tanter, lyft runt världen, badboll, julavslutning och en resa hem till jul

Sista veckan innan jullov brukat ju kunna vara lugn och fylld av julbak och julpyssel men inte på Bjärnum för här ska redovisas så det bara smäller om det.
 
På måndagen redovisades det sångduetter och teaterprojekt som båda gick väldigt bra. Jag och Simon sjöng som sagt I Think I Got You Beat från Shrek. Fiona-klänningen som fanns i kostymförrådet satt som handen i handsken på mig, snacka om tur sen var det bara kul att få måla Simon grön också haha. Vi hade även hittat en sten i frigolit att använda på scenen. Allt gick verkligen toppenbra förutom nån stämma som jag inte riktigt var nöjd med men jag löste det. Så stolt över oss! 
 
Teaterpjäsen var en text löst baserad kring Tant Brun, Tant Grön & Tant Gredelin som jag, Hanna och Elin fick och körde. Som jag är stolt över den alltså! den kändes jättebra och det har varit en riktigt fröjd att få jobba med Elin (aka Kingen) och Hanna, jag har skrattat så mycket så jag grät på flera rep vi haft och det har känts väldigt bra med allt redan från början. Bästa tanterna! jag kommer sakna att få arbeta med er för jämnan! Sammanfattningen på hela redovisningsdagen är iallafall herregud så duktiga alla är! Så fina sångduetter och så fina och välarbetade teaterprojekt jäklar alltså! Tårar och skratt om vartannat hela dagen jag blir så imponerad och inspirerad.
 
På tisdagen hade vi paus från alla redovisningar och det var istället Pas de deux (parlyft och sånt) och akrobatik som stod på schemat. Akron var mest kullerbyttor och hjulningar så inget avancerat precis men kul att bara få gymnastisera lite på skoltid. Pas de deux var lite mer komplicerad vilket var kul! Jag körde med Jonas och det gick väldigt bra för oss tycker jag ändå, vi klarade alla lyften och mitt favoritlyft var nog det svåraste som också visade sig vara vårt bästa, Around the world. Vi körde sen lyften i en liten koreografi, en väldigt rolig lektion som man hade enormt med träningsvärk efter sen haha.
 
Så med galen träningsvärk och aningen trött körde vi redovisning av våra dansduetter på onsdagen så på med sommarkläderna och fram med badbollen, jag och Simon har nämligen koreograferat en dans efter ordet Lekfullt till One Directions låt Kiss You med badboll och allt. Herregud så intensiv korre med 500% uttryck jag var halvt död efter men jäklar så bra det gick! Så stolt över oss och vad vi fick till även fast jag var tveksam där ett tag för det har inte varit lätt att koreografera alltså, men jäklar vilken energiklick till korre. Även denna redovisningsdag var det så kul att få kolla på alla andra det är helt galet så kreativa alla är! så snygga koreografier i olika stilar och med olika känslor väldigt inspirerande.
 
Så där var man klar med allt eller nästan iallafall för till avslutningen ville lärarna ha underhållning så vi var några som bestämde oss för att göra ett julspex och imitera lärarna. Det var bara för kul dock såklart och ingen prestationspress vilket på ett sätt också bara var skönt att få jobba med. 
 
Torsdagen gick bara åt till samtal med lärarna typ utvecklingssamtal om terminen som gått och sen hade vi julmys med pepparkaksdekoration, julquiz och rim-stuga och på kvällen väntade årets sista klassfest. Vi träffades några hos Anna först och drack vin, sen drog vi till Tre Hammare lite senare. När vi var hos Anna kom vi på av en slump att min Mamma och Annas pappa tydligen gått i samma klass i högstadiet! världen är verkligen bra liten ibland. Roligast på hela kvällen var nog ändå när jag och Kingen fuldansade nåt helt otroligt intensivt till Frickys Aqua Aura... hahaha älskar! det var galet! annars så blev det en rätt lugn kväll som slutade lagom i tid.
 
Så var julavslutningen här till sist, så galet fort allt har gått! Vi började dagen med den lilla julavslutningsshowen som var fullspäckad av fina och roliga nummer fint paketerat och presenterat av Hugo A som Benjamin Syrsa och Simon som showproducent. Det var musikframträdande, egenskrivna låtar och så kom Hugo A:s alter-ego Sten på besök och sjöng om sitt liv haha bästa låten! och såklart vårt lärarspex som blev lite improviserat men tack och lov väldigt uppskattat. 
 
Sen väntade jullunch och fika innan det var dags att krama hejdå och önska god jul till alla. Eftermiddagen gick till att packa och städa sen var det dags att kliva på tåget hemåt. Av en lycklig slump hade jag lyckats boka samma tåg som Amelia, Elin H och Konrad så jag hade sällskap ända till Mjölby där de skulle byta tåg. Vi hade även sällskap av Anna och Matilda till Hässleholm men de tog sen andra tåg oss. Iallafall satt jag, Amelia och Elin alla tillsammans och åt choklad och brieost på deras två säten hela deras tågresa eftersom jag satt i en annan vagn. Trångt med mysigt och min absoluta favoritdel av resan. Resan gick överlag väldigt smidigt och i Uppsala sprang jag på Kalle, en gammal klasskompis från förr, så jag hade sällskap resten av resan också.
 
Då var man hemma igen och det är knappt så man hinner landa så är det jul. Lördagen spenderades med att springa några sista ärenden på stan och så passad jag på att ta en fika med Putte också och sen på kvällen var jag och Jesper som det oxå var så länge sen jag träffade hemma hos Putte och kollade på film och hjälpte till att sätta upp tavlor. Söndagen blev en lat fixar dag, måla naglarna och sånt. Nu har vi gått in i julveckan och imorn är det alltså julafton och jag har ett helt jullov framför mig. Nu ska jag verkligen passa på att få vissa saker gjorda men också att ta en ordentlig paus. God jul på er!