Premiär, fester i massor, vanliga lektioner?, sista spelhelgen och välbehövligt natt-te

Vi hade kollationering och ynka 37 dagar senare stod vi där på premiärdagen med en helt färdig och premiärklar show! Hur galet är det på en skala egentligen? 37 dagar! minus ett helt höstlov också så 30 dagar om man ska vara noga. Vi lärde oss och fick ihop en hel 90 minuters show på knappt en månad, det var intensivt men jag älskar det!
 
Hela familjen hade åkt ner för att kolla så på dagen innan fikade vi hemma hos mig innan jag var tvungen att åka in till skolan för smink och uppvärmning. Jag var lite nervös men samtidigt väldigt taggad. Dansuppvärmning med tillhörande pepp och efter det en aningen confusing sånguppvärmning sen var vi redo att köra. Svettigt och nervigt och nån miss här och där men jäklar vilken premiär vi drog av ändå! Så kul! Efter hade vi premiärmingel och jag fick chans att krama om Mamma, Pappa och Hanna finaste! sen var både Stine, Maja och Hanna där och jag har inte träffat dem på 100 år känns det som Stine kom och överraskade redan efter genrepet men alltså wow så kul att vara återförenade igen. På kvällen sen hade vi tacomys tillsammans hos Alex, wow vad jag har saknat att umgås med dessa!
 
På söndagen var det på't igen bara med en matiné föreställning som också gick bra sen väntade premiärfest på kvällen. Först pizza på skolan och sen fest i bygdegården. Kvällen började sådär jag kände mig väldigt nere då min sociala ångest triggats av en grej det blev dock bättre ibland krävs det bara en kram eller ett hur är det för att bryta tankespiralen. Festen i bygdegården började lugnt jag stod mest i köket och pratade om livet med Karro och Kajsa men sen ju senare det blev och ju fler glas vin.... haha ja det blev ett lite annorlunda avslut på kvällen.. Dagen efter mådde jag piss som att nån stampat på mig och sen kört över mig med en ångvält bakis deluxe jag mådde illa verkligen hela dagen skönt att få vara ledig dock även fast jag slösade bort dagen en aning.
 
På tisdagen var vi tillbaka till skolan igen och tillbaka till vanligt schema, vanliga lektioner? vad är det ens längre? Vi hoppade också med huvudet först in i tre nya projekt. Ett nytt TP-arbete men denna gång med färdiga texter i mindre grupper, sångduett och dansduett. Vila vad är det för ord! Det kändes ändå kul att få ha vanliga lektioner igen särskilt jazzen, nya diagonaler och ny koreografi eller halvny eftersom vi faktiskt dansade den en gång i Markaryd i våras men det var en av mina favoriter som jag faktiskt tänkt lära mig igen i somras då den är till en av låtarna från SIX The musical. Duetten gör jag tillsammans med Simon och vi ska sjunga I think I got you beat från Shrek The musical som jag faktiskt inte har så bra koll på så det ska bli kul. På fredagen var vi tillbaka i showmode dock för att köra vår andra spelhelg med de sista tre föreställningarna, vi körde ett välbehövligt genomdrag på dagen kaos.com haha tack och lov dock för då blev showen på kvällen riktigt bra. På lördagen kunde jag ta en ordentlig sovmorgon vilket var välbehövligt och fick även lite tid till att hinna städa och sånt världsligt haha. Vi hade lite speciell publik på lördagen då hela gamla klassen var där så det var högljutt minst sagt vilket också gav oss tonvis med energi nästan lite för mycket ibland, showen filmades också i lördags så det var lite extra nerver redan. Det var en bra föreställning även om det personligen har gått bättre. 
 
På kvällen sen var vi bjudna att festa med gamla klassen på Tre Hammare, det fick dock bli en lite lugnare kväll eftersom vi hade vår sista show på söndagen att vara pigg till. Det blev nån drink och lite dans och så passade jag på att krama om och prata med de i gamla klassen som jag lärde känna mest förra året vilket var kul.
 
Pigg och glad och på plats i skolan strax efter tio för att börja med smink och hår. Ledsamt med sista föreställningen men också väldigt kul att få göra den igen och försöka toppa sin prestation en sista gång. Det kändes som att alla var på riktigt bra humör och väldigt taggade så det var fantastisk energi. Det blev en riktigt bra show som jag kände att jag verkligen kunde njuta av samtidigt som jag gjorde den, det kändes väldigt bra att få avsluta på topp och det blev nån tår där i slutmedleyt när jag började tänka på att det verkligen är sista gången vi gör det här tillsammans. Man må verkligen må piss i vissa nummer med andan i halsen, svett i ögonen, skrapsår, blåmärken och alldeles för varm kostym men samtidigt så älskar man det också! Jag är så tacksam att det här är min vardag alltså!
 
På kvällen väntade en avslutningsfest på Tre Hammare med hela klassen och alla lärare, middag och fest för att fira showen. Det började bra med god mat, änglashots och massa skratt men spårade, mycket blandade känslor, många drinkar och allt tydligare skev gruppdynamik. Tillslut var vi några som helt enkelt fick nog på allt och åkte hem till Amelia för att dricka te istället. Dricka te och prata om livet och allt där omkring enda till halv 4 på morgonen, det var så fruktansvärt välbehövligt.
 
Det blev inte många timmars sömn till måndagen då jag vaknade av mig själv efter 6 timmars sömn...men då fick jag en massa tid över på dagen att hinna baka, städa och laga mat. På kvällen sen var vi hos Amelia igen för Harry Potter myskväll som blev en spontan knytis då alla hade tagit med sig saker att bjuda på. En jättemysig kväll blev det och ett väldigt fint avslut på showperioden.